Volledig scherm
Soffree gaat op Koningsdag alvast voor één dag open. © Joke Waltmans

Soffree breidt uit naar 'fifty-too'

Dubbel feest morgen (om 12.00 uur) bij Soffree on fifty-four in Oud-Beijerland. In de populaire horecazaak aan de Oostdijk wordt niet alleen Koningsdag gevierd, maar ook de opening van de uitbreiding met de naam Soffree on fifty-too.

Het grondig verbouwde buurpand is nog niet af, maar de bar is wel klaar en de taps zijn aangesloten. Tijdelijk meubilair neemt de plaats in van het definitieve dat eind mei wordt geleverd.

Soffree on fifty-too is voor eigenaar Dennie Soffree en zijn compagnon Jan Blaak meer dan alleen een verlengstuk van het restaurant. ,,Je kunt in de nieuwe zaak uitstekend borrelen met een hapje en een drankje. En er is meer ruimte voor het terras buiten."

Net als bij Soffree on fifty-four hebben beide eigenaren ook bij Soffree on fifty-too gekozen voor een bijzondere inrichting, waarbij nu vooral de betegelde bar met het houten blad in het oog springt. ,,Anders dan anders, dat is waar wij voor kiezen."

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen