Kevin Hoogstad en zijn collega bij Machinehandel Troost in Numansdorp werken hard in de loods.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Hoogstad en zijn collega bij Machinehandel Troost in Numansdorp werken hard in de loods. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Techniekcollege in de Hoeksche Waard eerste resultaat van regiodeal: ‘Er is veel personeel nodig’

Razendsnel stond 'ie op papier: de RegioDeal. Maar in elkaar geflanst is het 'eilandenplan' niet. Sterker, het heeft nu al 7,5 miljoen euro opgeleverd van het Rijk. Een techniekcollege in de Hoeksche Waard moet het eerste concrete resultaat worden.

 1. Donna (24) is de derde generatie in dit staalbedrijf ( en gaf er haar wereldbaan voor op)
  PREMIUM

  Donna (24) is de derde generatie in dit staalbe­drijf ( en gaf er haar wereldbaan voor op)

  Met een goede job bij cosmeticabedrijf Rituals Cosmetics en Amsterdam als woonplaats ontvouwde voor Donna Plomp zich een maatschappelijke carrière zoals ze wenste. Totdat ze ontdekte ‘dat het niet haar ding was’. Uit haar drang zelf te ondernemen, ontstond Ferro Duro, een bedrijf dat zich toelegt op exclusieve interieur- en buitenlevenaccessoires, die ook in België gretig aftrek vinden.
 2. Arie Kruithof 15 jaar preses NSVV: ‘Je moet zelf meer initiatieven ontplooien om dorp levend te houden’
  PREMIUM

  Arie Kruithof 15 jaar preses NSVV: ‘Je moet zelf meer initiatie­ven ontplooien om dorp levend te houden’

  Een schouderklopje, of met de vuist op tafel, en dan weer lenigheid van geest betrachten. Als voorzitter moet je een kameleon zijn, maar wel een van het rechtlijnige soort. En je hart moet kloppen voor de hele vereniging, zoals dat van Arie Kruithof voor NSVV doet. En dat de laatste vijftien jaar als voorzitter. Zijn gebundelde columns geven inzicht in een voetbalclub als minimaatschappij.