Op zijn cel in de gevangenis van Krimpen vonden bewakers meermaals mobiele telefoons van Andy C. Met de toestellen belde hij duizenden keren met de ex-vriendin in Oud-Beijerland.
Volledig scherm
PREMIUM
Op zijn cel in de gevangenis van Krimpen vonden bewakers meermaals mobiele telefoons van Andy C. Met de toestellen belde hij duizenden keren met de ex-vriendin in Oud-Beijerland. © Frank de Roo

Telefoonterreur vanuit Krimpense bajes: Oud-Beijerlandse krijgt 3963 belletjes in half jaar tijd

Hoewel de 39-jarige Andy C. al sinds 2015 voor een ernstig misdrijf vastzit in de bajes van Krimpen aan den IJssel heeft hij volgens het Openbaar Ministerie (OM) toch jarenlang zijn ex-vriendin uit Oud-Beijerland gestalkt. Onder meer met binnengesmokkelde mobieltjes zou hij in een half jaar tijd duizenden keren hebben gebeld naar de vrouw. ,,Ze is paranoia’’, zei de verdachte woensdag tegen de rechters. 

  1. Rotterdamse ‘moordmachine’ moet overgeven bij terugzien van beelden eigen steekpartij op straat
    PREMIUM

    Rotterdam­se ‘moordma­chi­ne’ moet overgeven bij terugzien van beelden eigen steekpar­tij op straat

    Een moordmachine. Zo typeerden getuigen de 33-jarige verdachte die in de nacht van 6 op 7 maart op de 1e Middellandstraat in Rotterdam-West vele malen met een groot mes instak op een 37-jarige man. De twee zouden ruzie hebben gehad. De camerabeelden ervan zijn zo schokkend, dat de vermoedelijke dader er zelf van moest overgeven. Dit vertelde zijn advocaat Liz Huigsloot vrijdag in de Rotterdamse rechtbank.