Overlast door gekantelde tractor met houtsnippers in Kiltunnel

Een tractor is vanmorgen in de Kiltunnel geschaard en gekanteld. De lading houtsnippers  ligt verspreid door de tunnelbuis van ’s-Gravendeel naar Dordrecht. De weg is afgesloten.

Hoe de tractor op zijn zij terecht is gekomen, is nog onduidelijk. Het verkeer richting Dordrecht wordt via ’s-Gravendeel en de snelweg A29 omgeleid. 

De brandweer is ter plaatse om de houtsnippers en de gelekte diesel op te ruimen. Hoelang de tunnelbuis gesloten blijft, is nog onduidelijk. De brandweer laat weten dat de opruimwerkzaamheden nog wel een aantal uur in beslag gaan nemen. 

De bestuurder van de tractor en zijn zoontje hebben geen heftige verwondingen overgehouden aan het ongeluk, maar zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Volledig scherm
© Qphoto
  1. Albert Scheerhoorn lijsttrekker van Lokalen Hoeksche Waard

    Albert Scheer­hoorn lijsttrek­ker van Lokalen Hoeksche Waard

    Albert Scheerhoorn is donderdagavond gekozen tot lijsttrekker van Lokalen Hoeksche Waard voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november. Hij is op dit moment nog raadslid van Gemeentebelangen in Binnenmaas en was enkele jaren geleden al een tijdje fractievoorzitter van die partij. Die verandert de naam in Lokalen Hoeksche Waard. Tal van andere ‘lokalo’s’ uit andere gemeenten sluiten zich vanwege de herindeling tot één gemeente Hoeksche Waard bij de partij aan.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard