Volledig scherm
Hulphond Bam Bam is gevonden. Zijn baasje is een oorlogsveteraan die kampt met een posttraumatische stresstoornis. © Politie Hoeksche Waard

Vermiste hulphond Bam Bam is weer terecht

De sinds begin deze maand vermiste hulphond Bam Bam is terecht. De hond is gevonden in Brielle en is waarschijnlijk gestolen toen zijn baasje naar het ziekenhuis moest. 

 Volgens de facebookpagina ‘Bam Bam is weer thuis Numansdorp’ liep de hond gedesoriënteerd rond in Brielle.  Twee vrouwen zagen de hulphond en kwamen in actie. De dierenarts heeft hem gecontroleerd. Afgezien dat hij wat magerder is geworden, mankeert hem verder niets.  ,,Duidelijk is dat hij niet heeft gezworven maar door alle aandacht daar is achtergelaten.‘’ 

Bam Bam is speciaal opgeleid om mensen met een posttraumatische-stressstoornis te begeleiden. Zijn baasje is een Numansdorper  die kampt met nachtmerries. Bam Bam raakte vermist toen zijn baasje met spoed naar het ziekenhuis moest. Na de vermissing kwam een team van vijftien vrijwilligers in actie.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

Poll

Woningbouw op de Hitsertse Kade is een goed idee.

  • Ja (20%)
  • Nee (80%)
1663 stemmen