Volledig scherm
Arnold de Man voert de kandidatenlijst van de Hoeksche Waardse VVD aan bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november. © DIJKSTRA, ROEL

VVD heeft top-10 kandidatenlijst voor verkiezingen rond

De VVD Hoeksche Waard heeft de top-10 van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november rond. Naast lijsttrekker Arnold de Man, nu nog fractievoorzitter van de partij in Strijen, staan daarin vier vrouwen en vijf mannen. Naast vertrouwde gezichten zijn er ook drie nieuwe kandidaten.

Achter De Man staat de huidige VVD-fractievoorzitter in Korendijk, Marijke Boersma, op twee. De derde is voor Léon Niemantsverdriet, die de partij aanvoert in Binnenmaas. De plaatsen vier en vijf zijn voor de nieuwkomers Odila Sibrijns uit Numansdorp en Ronald Schoffelmeer uit Oud-Beijerland. Léon Hoek, huidig raadslid uit Korendijk volgt op plaats zes. Gert-Jan Stapper, ervaren steun van de Oud-Beijerlandse fractie, neemt plaats zeven in. Daarachter staan nieuwkomer Barbara de Jong uit gemeente Binnenmaas, Cromstrijen-wethouder Hans Flieringa en Conny Verbaas, huidige fractievoorzitter in Oud-Beijerland en tevens oud-wethouder. 

Fantastische mix

,,Deze lijst geeft veel vertrouwen in een goed resultaat op 21 november’’, aldus Arnold de Man. ,,Het zijn allemaal liberaal denkende mensen die met veel toewijding en een fantastische mix aan kennis en ervaring voor alle inwoners van de Hoeksche Waard aan de slag willen gaan.”

Na de zomervakantie verschijnt het verkiezingsprogramma waarin de toekomstplannen worden ontvouwd.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier gratis in! 

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard

poll

Een P+R in Heinenoord is hard nodig

  • Ja (0%)
  • Nee (0%)
  • Neutraal (0%)
0 stemmen