Miss Intercontinental Zuid-Holland Vera van Workum (midden), geflankeerd door zus Roos, moedigt deelnemer en vriendin Tamara aan tijdens de door de miss georganiseerde sportles.
Volledig scherm
PREMIUM
Miss Intercontinental Zuid-Holland Vera van Workum (midden), geflankeerd door zus Roos, moedigt deelnemer en vriendin Tamara aan tijdens de door de miss georganiseerde sportles. © Victor van Breukelen

Zweten in de sportschool met miss Zuid-Holland: ‘Ik wil een gezonde levensstijl uitdragen’

De Oud-Beijerlandse Vera van Workum verwierf al de status van Miss Intercontinental Zuid-Holland en doet eind deze maand een gooi naar de nationale titel. In de slotweken voor de finale in Hilversum organiseert zij sportlessen. Niet alleen om haar idealen uit te dragen, maar ook voor het goede doel.

 1. Deze oud-CDA’er van 75 jaar windt zich vanuit Frankrijk enorm op over de Nederlandse politiek
  PREMIUM

  Deze oud-CDA’er van 75 jaar windt zich vanuit Frankrijk enorm op over de Nederland­se politiek

  Jarenlang was hij een bestuurlijk boegbeeld van het CDA in Puttershoek en later van het CDA in de gemeente Binnenmaas. Net 75 jaar is-ie nu, en geestelijk nog zo scherp als een mes en spraakwater stroomt als een waterval uit zijn mond. Al meer dan tien jaar woont hij in Frankrijk, maar geen stokbrood, Paturain en Le Figaro elke dag voor hem bij het ontbijt. Nee, Cock de Graaf volgt het Nederlands nieuws via het AD en de NRC nog altijd op de voet.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  19

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Hoeksche Waard