Aangeboden door ESL Taalreizen
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© ESL Taalreizen

3 geweldige redenen om in 2020 op een taalreis te gaan

ESL TaalreizenWil jij een buitenlandse taal leren, of op z’n minst je taalvaardigheden verbeteren, maar heb je dat plan nog niet helemaal rond? Dan wordt het nu tijd! Een buitenlandse taal leren biedt alleen maar voordelen! En naar het buitenland reizen om die taal te leren in complete onderdompeling biedt zelfs nog meer voordelen! Ter inspiratie geeft ESL – Taalreizen jou de volgende 3 redenen om op een taalreis te gaan in 2020!

1. Ontmoet nieuwe mensen

Volledig scherm
© ESL Taalreizen

Stap uit je comfortzone een vreemd land binnen en je betreedt een wereld met nieuwe en boeiende mensen. Oefen je taalvaardigheden met de plaatselijke bevolking of met andere buitenlanders die, net als jij, heel graag reizen en een nieuwe cultuur ervaren. Ben je op zoek naar diepe vriendschappen, misschien zelfs een liefdesverbintenis, dan is een taalreis dé manier!

2. Vergroot je kansen op een baan

Volledig scherm
© ESL Taalreizen

Iedereen wil zich altijd onderscheiden op de banenmarkt. Een baan zoeken kan ultraconcurrerend zijn en wanneer je een taal toevoegt aan je lijstje vaardigheden, dan ligt jouw CV straks gegarandeerd bovenop de stapel! Bovendien toont het kunnen spreken van de taal en een verblijf in een vreemd land een bewustzijn van wereldculturen en bewijst het dat jij uitstekend om kunt gaan met nieuwe of stressvolle situaties! Geen wonder, dat personeelswervers hier dol op zijn!

3. Open je ogen voor nieuwe culturen (inclusief die van jezelf)

Volledig scherm
© ESL Taalreizen

Het ligt voor de hand, dat een taalreis je bloot stelt aan een nieuwe cultuur anders dan die van jou, en dat deze ervaring je doet groeien. Als je nog nooit de kans had om niet als toerist enige tijd in het buitenland door te brengen, dan zou dit wel eens een van de grootste voordelen van je taalreis kunnen zijn. Je gaat niet alleen de cultuur van je gastland leren kennen, maar ook hoe jouw gastland kijkt naar jouw eigen cultuur. Dit soort culturele uitwisseling is van onschatbare waarde!

Nu heb je dus geen enkel excuus voor uitstel meer: kies je droombestemming en maak je droom werkelijkheid door in 2020 op een taalreis te gaan!

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’