Volledig scherm
PREMIUM
Columnist Willem van Hanegem. © AD

Als Ihattaren voor Oranje kiest, moet hij ook meteen mee naar het EK

ColumnColumnist Willem van Hanegem was niet bepaald onder de indruk van de interlands van Oranje tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland, maar ziet toch een hoop positiefs ontstaan in het Nederlandse voetbal. ,,Al die talenten zijn er nu.”

Van de laatste twee interlands die Oranje zo goed al zeker naar het EK 2020 hebben geloodst, vond ik die tegen Noord-Ierland nog slechter dan gisteren tegen Wit-Rusland. En dat zegt iets, want gisteren in Minsk was de tweede helft ook gewoon ronduit droevig.

 1. Duitse natuurbeschermers boos: Nederland vist zalm weg die nu eindelijk door Haringvliet kan
  PREMIUM

  Duitse natuurbe­scher­mers boos: Nederland vist zalm weg die nu eindelijk door Haring­vliet kan

  De opening van de Haringvlietsluizen moest het sluitstuk zijn van een enorme operatie om de zalm, paling en steur weer terug te krijgen in de Europese rivieren. Maar Duitse, Zwitserse en Franse natuurorganisaties slaan vandaag in Den Haag alarm: de miljoenen zalmen die zij uitzetten in de Rijn om de visstanden te herstellen, zwemmen pal voor de dam in de netten van Nederlandse vissers.
 2. Luister hier de OchtendPod met Luuk Ikink en Simone Wijnands

  Welk salaris gaat omhoog, mo­de-plagiaat & hoarder bedolven onder afval

  Samen met zijn vrouw Simone Wijnands maakt presentator Luuk Ikink elke werkdag de OchtendPod: dé podcast voor wie graag opstaat met het laatste nieuws. Luuk en Simone bespreken aan hun ontbijttafel in 20 minuten het nieuws van de dag. Ze gaan in discussie over verschillende onderwerpen met een focus op (regionaal) nieuws, sport en entertainment. OchtendPod verschijnt elke werkdag om 06.00 uur ’s ochtends en is hieronder te beluisteren of via Spotify, Google Podcasts of iTunes.