Hoofdredacteur Hans Nijenhuis tijdens AD 75 Live, op 27 april. Een dag later kondigde hij aan per 1 juli terug te treden als hoofdredacteur. Rennie Rijpma is de nieuwe hoofdredacteur.
Volledig scherm
Hoofdredacteur Hans Nijenhuis tijdens AD 75 Live, op 27 april. Een dag later kondigde hij aan per 1 juli terug te treden als hoofdredacteur. Rennie Rijpma is de nieuwe hoofdredacteur. © ANP

Beste lezers, dank voor alle aansporingen!

Achter de schermenDe hoofdredactie van het AD beschrijft wekelijks in deze rubriek waar de AD-redactie mee bezig is. Deze keer voor het laatst Hans Nijenhuis, over wat reacties van ons publiek teweegbrengen op de redactie. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Olympische Spelen