Aangeboden door Autobedrijf Werkhoven
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm

Bij Autobedrijf Werkhoven gaan ze een stapje verder!

Autobedrijf WerkhovenWelkom bij Autobedrijf Werkhoven, de Kia dealer voor Houten en omstreken. In onze vernieuwde showroom vind je een ruime selectie aan nieuwe Kia modellen. Variërend van de compacte maar volwassen Picanto, de volledig elektrische e-Niro tot de nieuwste telg in de Kia Ceed familie, de XCeed. 

Natuurlijk hebben wij ook een ruime keuze jong gebruikte, goed onderhouden Kia occasions. Naast het aansprekende design van Kia is er nog een belangrijke reden om voor Kia te kiezen, namelijk de 7 jaar garantie. Mits dealer onderhouden kan je 7 jaar onbezorgd autorijden, want naast de garantie op de technische onderdelen, krijg je ook nog eens 7 jaar gratis navigatie updates en 7 jaar gratis internationale wegenhulpgarantie. Wij van Autobedrijf Werkhoven gaan zelfs nog een stapje verder. Bij ons krijg je namelijk bij aankoop van een nieuwe of gebruikte Kia als enige Kia dealer in Nederland, 7 jaar gratis autowassen bij onze eigen wasstraat.

Onze vakbekwame monteurs worden regelmatig bijgeschoold door Kia Motors Nederland. Onze monteurs zijn dan ook op de hoogte van de nieuwste technieken en EV aandrijvingen. Zij geven je graag advies en denken graag met je mee. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden wegrijden. Iemand helpen zoals je zelf ook graag geholpen wilt worden! Wij vinden dat dit zo hoort.

Waterveste 4,
3992 DB Houten
T 030 635 8282
E info@kiawerkhoven.nl

Autobedrijf Werkhoven– het adres voor jouw nieuwe of gebruikte Kia. Of het nu gaat om privé of zakelijk leasen, verzekeren, schadeafhandeling, zomer/winterbanden, wij staan voor je klaar!