Aangeboden door FNV
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm

(Bijna) werkloos? Dan kun je wel een gratis hulp van een expert gebruiken!

FNVWerkloos zijn of worden: voor heel veel mensen is het een grote angst. Op het moment dat je zelf zonder werk zit, of werkloos dreigt te worden, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Je wilt dat alles goed geregeld is, en dan in een paar stappen een nieuwe start maken. Maar hoe doe je dat op een slimme manier? En wat als je het overzicht verliest tussen alle regels en voorzieningen? Gelukkig bouwt vakbond FNV aan een gloednieuw team van specialisten die je snel, persoonlijk en deskundig op weg helpen: jouw eigen Contactpersoon Uitkeringsgerechtigden (CPU) staat voor je klaar!

Jij en vakbond FNV: Samen sterk weer aan het werk

Volledig scherm
© FNV

Als vakbond krijgen we veel te maken met problemen rond werkloosheid en uitkeringen. Daarbij is elke persoon uniek en geen situatie hetzelfde. Bovendien staat je hoofd er juist onder deze omstandigheden vaak niet naar om snel en krachtig te handelen. Om hulp op maat te bieden zetten we de CPU-ers in: Zij helpen met een eerste advies en verwijzen door naar de juiste instanties. 

Het is duidelijk dat de steun van onze CPU’s wordt gewaardeerd: 
de FNV-leden die tot nu toe zijn gebeld waren erg enthousiast over de hulp en de positieve insteek van de gesprekken. In de komende maanden willen we aan Nederland laten weten dat je er niet alleen voor staat wanneer je je baan (dreigt te) verliezen.

Persoonlijke hulp en advies van je eigen Contactpersoon Uitkeringsgerechtigden (CPU)

Jouw eigen Contactpersoon Uitkeringsgerechtigden neemt contact op met jou. Vanuit haar of zijn ervaring en deskundigheid gaan jullie in een GRATIS gesprek de zaken helder op een rijtje zetten. Wat moet er geregeld worden? Hoe regel je je uitkeringen en voorkom je financiële problemen? En nog belangrijker: hoe zorg je ervoor dat je snel weer een leuke nieuwe baan hebt, zodat jij en de mensen om je heen straks weer positief verder kunnen? De FNV helpt je kosteloos op weg met een gesprek en advies. Als je lid bent of wordt kunnen we je nog veel meer hulp bieden – ook als je straks weer aan het werk bent. Met ons introductielidmaatschap sta je voortaan sterker in je (werk-)schoenen.

Volledig scherm
© FNV

Zet vandaag nog de eerste stap

Contact opnemen met een CPU-er is eenvoudig. Stuur een mail met je naam, adres en telefoonnummer zodat een CPU-er contact met je kan opnemen. Zij adviseren je over de te nemen stappen. Zo sta je een heel stuk sterker in een periode waarin je alle hulp goed kunt gebruiken. Word vandaag nog lid en zet de eerste stap – met een steuntje in de rug van je vakbond/CPU-er.

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’