Volledig scherm

Buitenkansje van vandaag: doe mee en win een BBQ

Deze zomer staat in het teken van onze Buitenkansjes! Speel elke dag mee voor nieuwe cadeaus. Van een Stella e-bike (t.w.v € 2499,-) tot aan VVV cadeaukaarten, vouchers voor Fletcher Hotels of het e-book van Saskia Noort, je wilt niets missen. 

 1. LIVE | WHO wijst De Jonge op belang mondkapjes, familieleden belagen hulpverleners in ziekenhuis
  Coronavirus

  LIVE | WHO wijst De Jonge op belang mondkapjes, familiele­den belagen hulpverle­ners in ziekenhuis

  Op de intensive cares liggen 38 mensen met het coronavirus, 7 meer dan op donderdag. Het is het hoogste aantal sinds 26 juni. Op 31 juli behandelden de ic’s 19 coronapatiënten. Het aantal is in exact twee weken tijd dus verdubbeld. Dat past bij de recente stijging van het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen, zegt voorzitter Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg. In dit blog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus.
 2. ‘Taghi kreeg informatie van corrupte marechaussee’

  ‘Taghi kreeg informatie van corrupte marechaus­see’

  De groep rond Ridouan Taghi beschikte over ten minste één corrupt contact bij de marechaussee op Schiphol. In 2015 heeft die marechaussee 123 keer informatie opgevraagd in de politiesystemen, schrijft NRC Handelsblad vrijdag. Onder de opgevraagde namen bevond zich ook de valse identiteit waarvan Taghi gebruik maakte. Taghi wordt gezien als een van de belangrijkste criminele kopstukken van Nederland en wordt onder meer verdacht van meerdere liquidaties.

Poll

Zie jij het nut in van een mondkapje?

 • Ja, ik hou zo automatisch meer afstand (11%)
 • Ja, want zo bescherm ik ook anderen (39%)
 • Nee, ik vind het schijnveiligheid (44%)
 • Nee, want niet iedereen draagt er een (7%)
81622 stemmen