Volledig scherm

Centraal gelegen Indonesisch restaurant Flores viert eenjarig jubileum

Restaurant Flores (PARTNERBIJDRAGE)Loenen aan de Vecht -De patron van Flores is geen onbekende in de regio. Nasef Khalaf was tot 2008 eigenaar van het bekende restaurant Lombok in Breukelen. In Flores in Loenen aan de Vecht wordt hij nu bijgestaan door een nieuw team en door zijn vrouw Abeer.

Volledig scherm

Wie ´s avonds bij Flores eet, heeft keuze uit authentieke Indonesische rijsttafels en mooie à la carte gerechten. Deze hebben de Javaanse kooktraditie als basis, maar knipogen ook naar omliggende Aziatische keukens. Verse kruiden vormen voor Nasef Khalaf het hart van zijn gerechten. Gember, kaneel, limoenbladeren, kruidnagel... het is slechts een groep uit de ingrediënten die hij gebruikt voor het bereiden van zijn gerechten. Deze en andere ingrediënten zorgen voor een feestje in je mond. Daarover raakt hij niet uitgepraat. Na al die jaren kookt hij nog steeds met evenveel liefde en tomeloze passie. En dat proef en zie je.

Flores is gelegen aan de Rijksstraatweg in Loenen aan de Vecht. Het restaurant is makkelijk en snel bereikbaar ook vanaf de A2. Parkeren kan voor de deur. Door de grote ramen in de eetgelegenheid hebben gasten schitterend uitzicht op de weilanden. In de zomer is het goed toeven op het grote terras. 

Vooralsnog is het keuken van dinsdag tot en met zondag geopend van 17.00 tot 21.30uur. Een lunch voor een groter gezelschap kan worden bereid, uiteraard op afspraak. “Dat geldt ook voor feestjes, partijen en bedrijfsevenmenten. Mensen kunnen het restaurant afhuren en wij zorgen voor een smakelijk buffet. Hetzelfde kunnen we ook doen voor een condoleance en we doen ook aan catering op locatie.”

Volledig scherm
© Restaurant Flores

Personeel

Restaurant Flores is op zoek naar personeel voor in de keuken en in de bediening. “Wij zoeken naar de perfecte assistent-kok die zelfstandig kan werken met de Indonesische keuken of dat graag wil leren.

Indonesisch restaurant Flores, 0294-231556, Rijksstraatweg 189, 3632 AC, Loenen aan de Vecht, www.floresrestaurant.nl, facebook: www.facebook.com/restaurantflores/

Volledig scherm