Volledig scherm
© anp

Christina Curry had orgie met zes 'crackjunks'

Christina Curry was erg openhartig tijdens haar optreden in het BNN-programma Spuiten&Slikken. Zo vertelde ze onder meer dat ze in Los Angeles het bed deelde met zes 'crackjunks'.

In de uitzending van het BNN-programma gisteravond werd Curry aan de tand gevoeld door presentatrice Nicolette Kluijver over haar seks- en drugsverleden. Daarbij onthult ze dat zij tijdens haar verblijf in Los Angeles (LA) sex had met zes 'crackjunks'. Als Kluijver een beeld schetst van een tandeloze crackverslaafde reageert Curry dat 'crack veel meer een glamoureus verschijnsel is' in LA en vooral door artistiekelingen wordt gebruikt. Ze zouden door de drug 'artistieker zijn' en 'creatiever'.

Bij deze ontboezeming bleef het in de uitzending echter niet. Curry vertelde op nationale televisie ook dat haar vader Adam Curry haar moeder, Patricia Paay, tijdens hun 'eerste keer' besmette met chlamydia. En vertelde ze nog even tussen neus en lippen door dat ze op haar achttiende bijna 'out' ging doordat ze een te grote hoeveelheid van het verdovingsmiddel ketamine had gesnoven op een feest.