Videostill
Volledig scherm
© Videostill

Commentator Van Lienden hield 9 miljoen over aan mondkapjeshandel: ‘Binnenkort geven we uitleg’

UpdatePolitiek commentator, activist en lobbyist Sywert van Lienden hield ruim negen miljoen euro over aan de mega-mondkapjesdeal die hij voor honderd miljoen euro met de overheid sloot. Zijn beide zakenpartners streken elk meer dan 5 miljoen euro op, meldt onderzoeksplatform Follow the Money (FTM). Van Lienden blijkt daarmee toch fors te hebben verdiend aan de handel in beschermingsmiddelen. Van Lienden weigerde daar wekenlang duidelijkheid over te verschaffen.

139 reacties

 • van Kersbergen

  1 jaar geleden
  Helemaal Leen plukkendat soort, respect, nee stelen. Pluk hem zo dat hij de bijstand in moet. Ook die andere twee, plus ze kaal Stel graaiers. Wat een schoften.
 • Theo Boerboom

  1 jaar geleden
  Als je hem zo op de foto ziet, dan heeft hij blijkbaar iets te compenseren. Ik begrijp niet dat iets gedaan wordt opdat deze man een zekere overtreding met strafmaat heeft te verantwoorden.
 • Piet van den Dool

  1 jaar geleden
  Wat een huichelaars.
 • Dirk van der Wal

  1 jaar geleden
  Heb in mijn winkel bezems met kleine en grote stelen maar GROTE stelen meer!!
 • van Woerkom

  1 jaar geleden
  Het is te hopen dat deze gladjanus zijn gezicht nooit meer op TV durft te vertonen, maar er zal wel een talkshow komen die er brood in ziet. Leuk voorbeeld voor ouders die hun kinderen normen en waarden bij willen brengen