Aangeboden door Auto van der Burgh
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Auto van der Burgh

De nieuwe Ford Focus Wagon eind september als primeur bij Auto van der Burgh

Auto van der BurghOngeveer 20% van de Nederlanders kiest elk jaar voor de aanschaf van een stationwagon en vooral in het belangrijke Ford Focus segment, is dit percentage nog beduidend hoger. De praktische bruikbaarheid, gecombineerd met een stijlvolle uitstraling maakt deze carrosserievariant geliefd onder de Nederlanders. 

Al sinds de jaren 60 maakt Ford met succes stationwagons. Niet voor niets is er Ford alles aan gelegen om van de geheel nieuwe Ford Focus Wagon weer een verkoopklapper te maken. Vanaf het weekeind van 5 oktober is de Focus Wagon als primeur te zien zijn bij Auto van der Burgh in Maasdam en Brielle.

Volledig scherm
© Auto van der Burgh

Stap in de Ford Focus Wagon en u ontdekt mooie materialen en een overzichtelijk dashboard. De ruimte is formidabel. Op schouderhoogte is er 6 centimeter gewonnen en de passagiers zitten ruimer dan ooit door de 5 centimeter grotere wielbasis. In het bagagecompartiment kunt u maximaal 1.650 liter kwijt. Dat is voldoende voor een kleine verhuizing.

Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, kiest Ford met de Focus Wagon voor een breed palet aan smaken. Er is een sportieve ST-Line, een luxe Titanium, een nog luxere Vignale en op termijn ook een stoere Active. Bovendien kan de auto worden geleverd met tal van opties die vroeger alleen in auto’s uit het premiumsegment beschikbaar waren.

Tal van comfort- en veiligheidsverhogende accessoires maken zowel de Ford Focus 5-deurs als Wagon een genot om te rijden. De auto heeft net als voorheen een voorbeeldig weggedrag, maar zaken als een uitgebreid audiosysteem met B&O luidsprekers, de vele semi-zelfrijdende functies, de zeer vernuftig meesturende koplampen en het automatisch aanpassen van de snelheid van de Focus op basis van de verkeerborden, voegen nu echt iets extra’s toe. Op het gebied van motoren, benzine en diesel, heeft Ford bij de Focus gekozen voor een verdere verfijning van de “EcoBoost” techniek zodat ze efficiënter zijn dan voorheen.

Is uw belangstelling gewekt? Kom dan langs bij Ford dealer Auto van der Burgh. Op 5 en 5 oktober hebben wij een speciaal introductieweekeind in Maasdam en Brielle.