Dionne Slagter maakte een documentaire over haar ‘Moordtieten’.
Volledig scherm
PREMIUM
Dionne Slagter maakte een documentaire over haar ‘Moordtieten’. © BNNVARA

Dionne Slagter maakte docu over ‘moordtieten’: ‘Ik ga mentaal werken aan idee dat ze eruit moeten’

Na een periode vol pesterijen en anorexia ‘kocht’ youtuber en zangeres Dionne Slagter (30) acht jaar geleden haar vrouwelijkheid met siliconen borstprotheses. Ze is uitermate tevreden met haar pronte boezem, tot ze tijdens de opnames van de documentaire Moordtieten ontdekt dat ze tikkende tijdbommen in zich draagt. 

20 reacties

 • Jasper Rimmelzwaan

  1 jaar geleden
  Nou, nou, nou... wat een reacties zitten er weer tussen zeg. "Tattoo's zijn voor prostituees en zeelui"? We leven in 2021, niet 1821. Kom op zeg. Ik kan mij prima voorstellen dat er meiden zijn die weggepest werden omdat ze 'plat' waren. En dat je dan kiest om dat te veranderen is heel logisch, lijkt mij. Er zijn zat mannen die zouden willen dat hun jongeheer wat groter was. Die moeten zich eens indenken hoe het zou zijn als iedereen in één oogopslag dat kleine cocktailworstje zou kunnen zien.
 • Angélique Broekman

  2 jaar geleden
  Geschokt door de reacties wil ik toch iets kwijt. Mensen lijden vreselijk als ze gepest worden. Begrijpelijk dat de jonge vrouwen dan ziek worden en kiezen voor zaken als implantaat of Tattoo. Er zou veel meer hulp geboden moeten aan zulke vrouwen. Zodat ze een betere keuze kunnen maken. Zelf op medische indicatie mijn borsten verkleind. Maar daarvoor heel steun gehad van de Belgische kliniek. Misschien ook iets voor Nederland?
 • Suurd

  2 jaar geleden
  Grappig dat hier de meeste neerbuigende reacties van mannen zijn. Hoe weten jullie dat nou? Hoe het is voor een vrouw zonder borsten? Laten we wel wezen, mannen vinden borsten heeerlijk! Dus zeik nie Zo gemakkelijk om social media de schuld te geven. Er bestond ook nog een tijd zonder social media. Toen bestonden de protheses ook. En waren er ook genoeg redenen om er aan te beginnen. En weet je wat nog het mooiste is? Het gaat helemaal niemand wat aan wat een vrouw met haar borsten doet.
 • Dolly J. de Groot

  2 jaar geleden
  Dolly J. de Groot Het was haar eigen keuze geweest en heeft het zelf geheel vrijwillig besloot met die siliconen neptieten erin te laten plaatsen terwijl ze van de risico's wel op de hoogte was. Achteraf spijt hebben nu ze eruit gehaald zijn, er zijn er meer hoor die hun lege borsten daarna weer laten opvullen en dan tevens een flink maar grotere met zoutoplossingen borstprotheses en heeft ze meteen haar zelfvertrouwen weer terug. Liefs Dolly
 • Van Rossem

  2 jaar geleden
  Ikken noblesse.Danil heeft de boot gemist bij het uitdelen van Hersens.Erg hautain probeert erudiet te doen maar komt zelf onder een steen vandaan.Weet nog niet dat er een nieuw millennial is.