Aangeboden door Van Dijk Waalwijk
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Van Dijk Store

Een dagje uit… bij Van Dijk Store

Van Dijk WaalwijkVan basic tot bijzonder. En met écht lekkere koffie. Lunch. En borrel. Dat is shoppen bij Van Dijk Store in een notendop. De prachtige zaak in hartje Waalwijk heeft een zeer uitgebreid aanbod toonaangevende fashion labels. Voor zowel dames als heren. En dankzij de aangrenzende bistro Meneervandijk is ook de culinaire verwennerij binnen handbereik.

Fashionable verwennerij

Volledig scherm
© Van Dijk Store

Sinds 1953 kun je in de drie historische panden in het Waalwijkse stadscentrum terecht voor een flinke dosis fijne fashion. Na de verbouwing in 2018 waan je je overigens eerder in New York, Parijs of Londen dan in het idyllische Waalwijk. Zowel qua looks van de prachtige winkel, als wat betreft de collectie. Een perfecte mix tussen topmerken en toegankelijke labels.

Van betaalbaar tot exclusief

Volledig scherm
© Van Dijk Store

Mooie materialen en top notch-kwaliteit. Dat is waar Van Dijk Store tijdens de inkoop opvallend goed naar kijkt. En dat zie (en voel!) je terug in de collecties. Bij zowel de meer betaalbare labels, als de tot de verbeelding sprekende high end-merken. Iedereen met een greintje gevoel voor fashion kan zijn of haar hart ophalen. In dat mooie Waalwijk.

Een podium voor elke stijl

Stilstaan is voor Van Dijk Store en haar gastvrije crew geen optie. En dus is men continu bezig met ontwikkelen. Van zowel zichzelf als de collecties. Dankzij de vele trainingen weet je dat je als gast altijd vakkundig wordt geholpen. En door de collectie maandelijks te vernieuwen en verversen, kun je jezelf elk bezoek weer laten verrassen. Wel zo fijn.

Écht lekkere koffie

Meneervandijk-gastheer Dick Boers zou de Brabantse gastvrijheid zelf uitgevonden kunnen hebben. In de bistro heerst een heerlijk ongedwongen sfeer, en de koffie is écht goed. Net als de lunch overigens. En een volmaakt dagje shoppen, sluit je ook al hier af. Met een goed glas wijn. En een voldane glimlach.

Wil jij de sfeer bij Van Dijk Store zelf proeven? Kom dan langs in onze Store.

Stationsstraat 22
5141 GE Waalwijk
T 0416-335512

Volledig scherm
© Van Dijk Store

‘De journalisten van DPG Media zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’