Volledig scherm
© Shody Careman

Een unieke kans om de nieuwste e-bikes te testen op een prachtig parcours!

OproepSteeds meer Nederlanders kiezen voor een e-bike, misschien geldt dat ook voor jou. De vraag is dan, welke fiets past het beste bij je? Of welke juist niet! Speciaal voor jou is er de mogelijkheid om je aan te melden voor de AD Fietstest van 2019. 

Deze keer pakken we extra groot uit en testen we meer dan 100 verschillende modellen in verschillende categorieën, zoals stadsfietsen, sportieve fietsen, lifestyle, Speed Pedelecs en family bikes.

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart heb je de mogelijkheid om andere consumenten te helpen bij de keuze van een e-bike. Als deelnemer van het AD Testpanel onderwerp je diverse modellen aan een kritische rij-impressie om vervolgens in onze unieke online Fietstest tool een testoordeel te geven. De test is een samenwerking tussen het AD en Fietstest.nl en zal plaatsvinden in het midden van ons land.

Meld je hier aan!

Volledig scherm
© Shody Careman
  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.