Volledig scherm
© AD

Eurovision-fans opgelet: geef vanavond zelf douze points

Word zelf jurylidDit is jouw kans om jurylid te worden bij het Eurovisie Songfestival. Want ook al heeft het songfestival een totaal andere opzet dit jaar, we willen wel graag weten welk liedje de meeste punten krijgt van de Nederlandse kijkers.

Terwijl je vanavond op de bank om 21.00 uur kijkt naar Eurovision: Europe shine a light op NPO 1, heb je de AD-app bij de hand als ultiem tweede scherm. Op televisie komen de verkorte versies van de songfestival-liedjes voorbij en via onze nieuwe tool in de app kun je deze meteen beoordelen op zang, outfit en act. Aan het einde van de 41 acts is het tijd voor het ultieme jureren en kun je jouw 1 tot en met 8, 10 en natuurlijk 12 punten geven aan de beste liedjes. Zo komen we tot onze eigen AD Eurovision Songfestival-winnaar 2020.

Wat heb je nodig:
1. De AD-app op je telefoon. Mocht je die nog niet hebben, je vindt hem hier voor Android en hier voor IOS.
2. Je moet zijn ingelogd op de app. Dat doe je door op MENU te klikken onderaan in de app en dan op Inloggen. Je geeft hiervoor je mailadres op.
3. Een onlineverbinding; bij voorkeur een wifi-verbinding, maar 4G kan ook.
4. Meld je nu aan als jurylid.

Omdat het een test betreft, bieden we plek aan een maximaal aantal juryleden. Meld je dus snel aan. Als de uitzending begint, krijgt iedereen een pushnotificatie en binnen de AD-app zal het jurygedeelte vanzelf beginnen. Je kan niet alleen je eigen mening geven, maar ook zien hoe de rest van Nederland oordeelt.

In de toekomst willen we de nieuwe applicatie vaker gebruiken om zo met jou interactief te kijken naar shows, sportwedstrijden en debatten. Voor ons verdien jij nu al douze points als je toetreedt tot onze AD-songfestivaljury en zo de applicatie met ons wilt testen.

Volledig scherm
© AD
  1. LIVE | Tekort aan handschoenen in zorg, aantal doden in Mexico blijft stijgen

    LIVE | Tekort aan handschoe­nen in zorg, aantal doden in Mexico blijft stijgen

    Nederlanders kunnen vanaf 15 juni weer op vakantie in veel landen binnen Europa. Wel zegt premier Mark Rutte dat mensen de lokale regels in acht moeten blijven nemen: ,,Ga wijs op reis.” Ook is bekendgemaakt dat verpleeghuisbewoners al vanaf 15 juni meerdere bezoekers mogen ontvangen, een maand eerder dan het kabinet zich tot dusver voornam. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het coronavirus. Lees hier het vorige liveblog terug.