Het echtpaar uit Barcelona blijkt helemaal niet besmet te zijn met het coronavirus, meldt hun advocaat.
Volledig scherm
Het echtpaar uit Barcelona blijkt helemaal niet besmet te zijn met het coronavirus, meldt hun advocaat. © Bart Maes

'Gevlucht’ Spaans stel dat werd opgesloten in ziekenhuis heeft helemaal geen corona en komt vrij

Het echtpaar uit Spanje dat zondagavond uit een vertrekkend vliegtuig is gehaald en daarna werd vastgezet in een kliniek, is weer vrij. Het stel zou hebben geweigerd in quarantaine te blijven na een positieve coronatest. Volgens de advocaat van het stel blijkt nu dat ze allebei helemaal geen corona hebben. 

33 reacties

 • Hans Laats

  1 jaar geleden
  Hans Laats. Mensen vergeet 1-ding. Vakantie hangers die naar het buitenland gaan of het in Europa of Azië gaan zij daar aangekomen eerst in quarantaine van 10 gaan dus zij zien alleen het hotel van binnenuit dan is die vakantie voorbij en als zij weer terug komen eerst getest worden en de kans bestaat zij hier ook in quarantaine gaan. Wat is nou het probleem. Het echtpaar had gewoon in het hotel moeten blijven. Regels zijn regels. Punt
 • m.c.f. hart

  1 jaar geleden
  @Pieter Jakob Bijdterveld: de bedenker van de PCR test, Kary Mullis, overleed op 7 augustus 2019. De man met wie hij samen de Nobelprijs won in 1993 is 4 oktober 2000 overleden. Het lijkt mij zeer sterk dat beide heren al 2 jaar zeggen dat de test totaal onbruikbaar is om corona aan te tonen. De quote die op internet rondgaat is niet van Mullis maar van de auteur van een artikel uit 1996, John Lauritsen. Het artikel gaat over HIV/AIDS, niet over Covid-19.
 • Ingrid bakelaer

  1 jaar geleden
  Toch wel vreemd, iedere keer is er een andere versie te lezen......
 • Martijn Slob

  1 jaar geleden
  Zegt genoeg over de mensen die het eens zijn met de gang van zaken. Eerst uren in een vliegtuig, dan uren op het vliegveld, als tuig afgevoerd worden en opgesloten worden, andere mochten gewoon naar huis, er klopte helemaal niks van. Mevrouw heeft meerdere negatieve test gedaan en na overleg mocht ze vertrekken, daarna zijn ze als de grootste criminelen opgepakt en afgevoerd. Voor diegene die dit normaal vinden, ga eens nadenken en bedenk eens hoe je het zou vinden als jullie dit zou overkomen!
 • Lianne Van schoten

  1 jaar geleden
  Hendrik Veltman ik ben het helemaal met je eens Mensen worden allemaal gek gemaakt. Straks zit iedereen in een ggz instelling door Corona of is er een burgeroorlog. Mensen zijn zo hatelijk naar elkaar. Met de griep word ook niet zo achterlijk gedaan. En de griep is ook dodelijk voor kwetsbare mensen. En daarvan weten ze ook niet welke influenza virus er heerste dus is de griep prik ook een gok. Net als dat het vaccin voor Corona nu is virussen muteren nu eenmaal dus blijf gewoon rustig.