Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Grieks bezuinigingsprotest eindigt in rellen

UpdateEen demonstratie van duizenden Grieken tegen nieuwe bezuinigingen is zondag voor het parlementsgebouw in Athene in rellen ontaard. Honderden relschoppers gingen op de vuist met de politie.

 1. Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmetstel)
  Koken & Eten

  Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmet­stel)

  Ondanks of juist dankzij de aanhoudende coronacrisis is Nederland nu al volop bezig met kerst, blijkt uit het zoekgedrag van mensen op de site en app van Albert Heijn. De fans van de feest-Allerhande kunnen hun lol op, want na de ingetogen feestdagen van vorig jaar pakken we dit jaar feestelijker uit, verwacht foodtrendwatcher Joyce Bierman, binnen Albert Heijn verantwoordelijk voor het magazine.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  10

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Poll

Alwéér een vuurwerkverbod: wat vind jij ervan?

Alwéér een vuurwerkverbod: wat vind jij ervan?

 • Heel begrijpelijk (62%)
 • Niet nodig (36%)
 • Geen mening (2%)
44569 stemmen