Aangeboden door Jumbo regio Utrecht
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.

Hallo Jumbo! 4 redenen waarom jij hier wilt werken

Jumbo regio UtrechtEen (bij)baan met flexibele uren, een fijn salaris én de mogelijkheid om handige cursussen en opleidingen te volgen: dat klinkt ideaal, toch? Als je op zoek bent naar een toffe baan, dan ben je bij supermarktketen Jumbo aan het juiste adres. Of je nu fulltime aan de slag wilt, of een parttime functie voor naast je studie zoekt: bij Jumbo kan het allebei! Benieuwd wat een (bij)baan bij Jumbo zo leuk maakt? Nou, dit dus!

Wat is het gezellig!

Volledig scherm
© Jumbo regio Utrecht

Een goede werksfeer is essentieel voor je werkplezier! En bij Jumbo zit het met die gezellige werksfeer wel goed.  In de winkel werk je samen met collega’s van alle leeftijden, zodat er altijd iemand is om lekker mee te kletsen in de pauze of na het werk. Bovendien organiseert ieder filiaal regelmatig toffe bedrijfsuitjes zodat je jouw collega’s beter leert kennen. Als kers op de taart is er een keer per jaar een groot feest voor Jumbo-collega’s uit het hele land. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een concert van de Toppers in de Arena. Hoe vet is dat?!

Volledig scherm
© Jumbo regio Utrecht

Lekker verdienen én flexibele werktijden

Volledig scherm
© Jumbo regio Utrecht

Een leuke baan is fijn, maar een leuke baan die óók nog eens goed betaalt, is natuurlijk ideaal! Bij Jumbo krijg je altijd een mooi salaris dat past bij jouw ervaring en leeftijd. Wel zo fijn, want met de zomer in aantocht kunnen we ons voorstellen dat een extra zakcentje meer dan welkom is.

Daarnaast heb je bij Jumbo veel flexibiliteit in het plannen van je werk. Wanneer je parttime aan de slag gaat, wordt van jou gevraagd dat je twee tot twaalf uur per week flexibel inzetbaar bent. Heb je tentamenweek of is er iets anders waardoor je een week wat minder kunt werken? Dat is geen enkel probleem. Daardoor is een baan als Jumbo ideaal voor naast je studie!

Hier kun je werken én leren

Iedereen die bij Jumbo werkt, krijgt de kans om een opleiding of training te volgen bij de Jumbo Academy. Het aanbod omvat verschillende MBO- en HBO-opleidingen die jou helpen je werk nog beter te doen. Daarnaast biedt Jumbo Academy vakgerichte trainingen, bijvoorbeeld over brood, vleeswaren of logistiek. De leslocaties zijn verspreid door het hele land, waardoor er altijd wel een bij jou in de buurt is.

Volledig scherm
Jumbo Ina Boudier Bakkerlaan © Jumbo regio Utrecht

Iedereen is welkom bij de Jumbo-familie

Om bij Jumbo te werken, spelen eerdere werkervaring en leeftijd geen rol. “Voor ons is het belangrijkste dat je met plezier hier komt werken én met een goede motivatie om Jumbo elke dag beter te maken”, vertelt Judith die werkzaam is bij Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn.

Hallo Jumbo!

Ben je enthousiast geworden over een (bij)baan bij Jumbo? Leuk, want Jumbo is in Utrecht op zoek naar zo’n honderd nieuwe collega’s! In onze stad vind je zeven filialen van Jumbo, dus er is er altijd wel een bij jou in de buurt. Of je nu een fulltime baan zoekt of aan de slag wilt als hulpkracht: grote kans dat er een vacature openstaat die bij jou past. Solliciteer direct bij Jumbo Utrecht! 

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’