Volledig scherm
© Kos

Heerlijk weer voor Internationale Dag van het Naakt Tuinieren

Voel jij ook zo'n onbedaarlijke drang om in je blootje in de tuin te gaan rommelen? Dan heb je daar zaterdag een perfect excuus daarvoor: het is Werelddag van het Naakt Tuinieren.

Over de hele wereld gaan tuiniers op de eerste zaterdag van mei, nu al voor het twaalfde jaar, naakt aan de slag. Harken, wieden, sproeien, stekjes verpotten: waarom zouden we het niet één dag per jaar in ons geboortekostuum doen?

Insmeren
Vrijdenkende tuiniers wereldwijd argumenteren dat ze zich naakt nog dichter bij de natuur voelen. Toch opletten met de haagschaar, de cactussen en gebeurlijke vleesetende planten. En niet vergeten: insmeren tegen zonnebrand.

  1. 99 nieuwe besmettingen op cruiseschip Japan, minder nieuwe sterfgevallen in China
    liveblog corona

    99 nieuwe besmettin­gen op cruise­schip Japan, minder nieuwe sterfgeval­len in China

    Het dodental als gevolg van de virusuitbraak in China bedraagt inmiddels bijna 1700. Het totale aantal besmettingen wereldwijd staat op ruim 67.000. Het Rode Kruis heeft inmiddels gironummer 7244 geopend waarop geld wordt ingezameld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook vandaag houden we je op de hoogte via een live-blog. Een verslag van afgelopen dagen lees je hier terug.