Het ingestorte AZ-stadion en Tim Akkerman in De Ochtend Show to go

Op donderdag 22 augustus zijn Ad Tissink, verslaggever bij vakblad Cobouw en zanger Tim Akkerman te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en Jörgen Raymann en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Met Ad Tissink praten we over het ingestorte dak van het AFAS-stadion en Marius Wiegman, verslaggever van de AZ-fanpage, vertelt hoe het voor de AZ-supporters is om tijdelijk zonder stadion te zitten. Ook bellen we met AD Sportwereld-verslaggever Mikos Gouka over de wedstrijd van Feyenoord tegen Hapoel Beer Sheva.

Tim Akkerman is te gast om te vertellen over zijn deelname aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers dat zaterdag weer begint.

Daarnaast is verslaggever Jelle Akerboom bij de rechtbank in Breda. Daar praat hij met onderzoeker Teun Voeten over de rechtszaak tegen vier mannen die betrokken zouden zijn bij de productie van crystal meth. Het methlab werd in mei aangetroffen op een schip in Moerdijk. Drie van de verdachten komen uit Mexico, de vierde uit Breda.

De Ochtend Show to go is elke werkdag vanaf 07.30 uur te zien in onze app en op onze website.

Volg De Ochtend Show to go ook op InstagramTwitter en Facebook en bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show.

Als je liever luistert naar de podcast, ga dan naar Spotify of iTunes.

Volledig scherm
Ochtend Show to Go 22-08-2019. © AD
  1. Vader omgekomen zusjes spoorongeval Oss: ‘Hand in hand lagen ze in het mortuarium’
    video

    Vader omgekomen zusjes spooronge­val Oss: ‘Hand in hand lagen ze in het mortuarium’

    De vader van Dana en Liva, de twee zusjes die zijn omgekomen bij het spoorongeluk met de Stint, precies een jaar geleden, heeft vanmiddag tijdens de herdenkingsdienst in Oss iedereen bedankt die aan het monument heeft meegewerkt. Hij stond in een emotionele speech stil bij het verlies van zijn dochters. ,,Soms loop ik naar de kamer in de hoop dat daar twee hele mooie meisjes liggen.’’