Volledig scherm
PREMIUM
© AD

In De Kuip noemden ze Troost al eens ‘Sintersjaak’

ColumnWillem van Hanegem bespreekt Ernie, Erling, Eric en ‘Sintersjaak’ in zijn column. En Louis van Gaal komt aan bod. ,,De visie van Van Gaal, die als trainer heus wel iets heeft gepresteerd natuurlijk, kennen we onderhand toch wel?”

 1. LIVE | Wetenschappers uiten kritiek op WHO, aantal coronapatiënten ic blijft stabiel
  video

  LIVE | Wetenschap­pers uiten kritiek op WHO, aantal coronapa­tiën­ten ic blijft stabiel

  Demonstranten tegen de coronamaatregelen hebben in het centrum van Amsterdam een protestmars gelopen. België heeft het reisadvies voor Spanje aangepast na uitbraken in Catalonië; Nederland (nog) niet. Ondertussen werd vandaag ook bekend dat vanaf vannacht een tweede gebied in Spanje opnieuw in lockdown gaat. Ook vandaag houden we je op de hoogte met ons virusblog. De afgelopen dagen lees je hier terug.
 2. Protesterende boeren opnieuw de wegen op in verschillende delen van Nederland
  Update

  Proteste­ren­de boeren opnieuw de weg op in verschil­len­de delen van Nederland

  In verschillende delen van Nederland zijn boeren opnieuw op pad gegaan om te protesteren. Ze blokkeren de A7 bij Heerenveen in beide richtingen en het distributiecentrum van Coop in Gieten. Ook zijn enkele tientallen tractoren het centrum van Groningen binnengereden en voerden zo'n tweehonderd boeren in Gelderland anderhalf uur actie bij het distributiecentrum van Aldi. Bij Eindhoven werden de toegangswegen naar Eindhoven Airport geblokkeerd.