Volledig scherm
Inge de Bruijn doet mee aan de bijzondere datingshow Adam Zkt. Eva. © ANP Kippa

Inge showt killerbody en Dionne oefent met sperzieboon

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Als de vrouw van huis is...

Toen Nicolette Kluijver (32) plaatsnam op de stoel van topkapper Rob Peetoom, kreeg ze een verontrustend appje van het thuisfront. Het kwam neer op een realistische versie van de welbekende kaskraker 'er staat een paard in de gang'.  

Ik kan ook geen uurtje van huis.... #papadag #erstaateenpaardindegang 😱#pippilangkous #omg @drjooststaudt #lol😂

1,323 Likes, 83 Comments - Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on Instagram: "Ik kan ook geen uurtje van huis.... #papadag #erstaateenpaardindegang 😱#pippilangkous #omg..."

Inge in tropische sferen

Inge de Bruijn (43) showt ons een voorproefje van haar deelname aan de kledingloze RTL5-datingshow Adam Zkt. Eva VIPS. Nu staat ze nog in een sexy witte bikini op een tropisch eiland, maar binnenkort is de voormalig topzwemster te zien in haar evakostuum. 

Instagram post by @ingedebruijn7 * Mar 31, 2017 at 1:46am UTC

412 Likes, 11 Comments - @ingedebruijn7 on Instagram

Jochem loopt een blokje om

Presentator Jochem van Gelder is in het vroege lentezonnetje aan de wandel met 'de meiden', oftewel zijn twee honden. De 53-jarige voormalig Wie is de Mol?-kandidaat refereert ook nog even naar zijn tijd in het populaire spelprogramma: ,,Hondjes beter dan bondjes", grapt hij.

Effe met de meiden aan de wandel. #lente #hondjesbeterdanbondjes 🤣

74 Likes, 1 Comments - Jochem van Gelder (@jochemvang) on Instagram: "Effe met de meiden aan de wandel. #lente #hondjesbeterdanbondjes 🤣"

Geer in het zonnetje

De temperaturen liepen gisteren hoog op. Geer maakte van de gelegenheid gebruik om een oudere letterlijk in het zonnetje te zetten. Hij was op bezoek bij de moeder van zijn goede vriend en manager Wino, die zich niet helemaal lekker voelde. ,,Ondanks de situatie toch heerlijk samen van het zonnetje genoten", schrijft de  56-jarige zanger. 

Gisteren was ik op bezoek bij de moeder van mijn goede vriend en manager Wino. Ondanks de situatie toch heerlijk samen van het zonnetje genoten.

237 Likes, 10 Comments - Gerard Joling (@gerard_joling) on Instagram: "Gisteren was ik op bezoek bij de moeder van mijn goede vriend en manager Wino. Ondanks de situatie..."

Dionne doet een trucje

Heel het land is in rep en roer vanwege de affaire van Humberto Tan (51) en Dionne Stax (31). De blonde nieuwslezeres lijkt zich er verre van druk om te maken en doet samen met de meiden van de kookboekenknaller Chicks Love Food een kunstje met een sperzieboon.

Creatief met sperziebonen @chickslovefood

257 Likes, 3 Comments - Dionne Stax (@dionne_stax) on Instagram: "Creatief met sperziebonen @chickslovefood"

Bettina viert de lente

Bettina Holwerda (38), de vrouw van Jim Bakkum, geniet samen met haar 4-jarige zoontje Lux van de zon. Moeder en zoon hangen gezellig op de schommel en de musicalster wil haar volgers dit vrolijke, zonnige en bovenal liefdevolle kiekje niet onthouden.

Samen op de schommel. ❤#Lente #Lux

52 Likes, 1 Comments - Bettina Holwerda (@bettina_holwerda) on Instagram: "Samen op de schommel. ❤#Lente #Lux"