Volledig scherm
PREMIUM
© Bernd Ritschel

Inschrijven voor De Alternatieve Vierdaagse

De Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) organiseert op 21-24 juli De Alternatieve Vierdaagse. Je kunt kiezen om de officiële Vierdaagse afstand 30, 40 of 50 km per dag te lopen. Speciaal voor De Alternatieve Vierdaagse zijn ook de opties 10 en 20 km toegevoegd.

 1. LIVE | Wetenschappers uiten kritiek op WHO, aantal coronapatiënten ic blijft stabiel
  video

  LIVE | Wetenschap­pers uiten kritiek op WHO, aantal coronapa­tiën­ten ic blijft stabiel

  Demonstranten tegen de coronamaatregelen hebben in het centrum van Amsterdam een protestmars gelopen. België heeft het reisadvies voor Spanje aangepast na uitbraken in Catalonië; Nederland (nog) niet. Ondertussen werd vandaag ook bekend dat vanaf vannacht een tweede gebied in Spanje opnieuw in lockdown gaat. Ook vandaag houden we je op de hoogte met ons virusblog. De afgelopen dagen lees je hier terug.
 2. Protesterende boeren opnieuw de wegen op in verschillende delen van Nederland
  Update

  Proteste­ren­de boeren opnieuw de weg op in verschil­len­de delen van Nederland

  In verschillende delen van Nederland zijn boeren opnieuw op pad gegaan om te protesteren. Ze blokkeren de A32/A7 bij Heerenveen in beide richtingen en het distributiecentrum van Coop in Gieten. Ook zijn enkele tientallen tractoren het centrum van Groningen binnengereden en voeren zo'n tweehonderd boeren in Gelderland actie bij het distributiecentrum van Aldi in Groenlo. Bij Eindhoven worden de toegangswegen naar Eindhoven Airport geblokkeerd.