Johan Derksen stopt met tv: ‘Het gaat me tegenstaan’

videoJohan Derksen (72) stopt met televisie maken. Dat onthult hij in gesprek met deze site en in Derksen, de biografie van de hand van Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman die morgen verschijnt. De analyticus van Veronica Inside dient zijn contract uit en zal vanaf medio 2022 van het scherm verdwijnen.

41 reacties

 • de Waard

  1 jaar geleden
  Ik snap al die negatieve reacties niet. Als je Derksen niets vind dan kijk je toch niet. Ik geef niets om voetbal dus kijk ook nooit. Daarnaast is het alleen maar jammer dat er weer iemand van de buis verdwijnt die zijn mening durft te geven i.p.v. al die politiek correcte BN-ers die alleen maar aan de wereld willen laten zien hoezeer ze deugen.
 • Hans Schoenmakers

  1 jaar geleden
  Het is altijd jammer als een 'spraakmaker' stopt. Mart Smeets, Kees Jansma en nu ook Johan Derksen. Het is voor een sporter altijd even slikken, als Johan ongezouten zijn visie geeft op diens prestaties. Ik vrees toch, dat als er niet een echte vervanger voor Johan komt opdagen, het ook gauw gedaan is met VI. Zou het wellicht iets zijn voor Tom van 't Hek?
 • petrus de ruijter

  1 jaar geleden
  af en toe zie of lees ik iets deze vervelende man. Mijn ergernis steeg ten top toen hij Amalia schoffeerde. Ben blij dat hij van TV en radio verdwijnt. Afzerveren
 • H.L. Kroeze

  1 jaar geleden
  Hij staat mij al jaren tegen! Jammer dat hij zo lang met dit besluit heeft gewacht.
 • Philip Sarkol

  1 jaar geleden
  Johan is een bijzondere persoonlijkheid. Hij wil opgaan in de anonimiteit. Chapeaux..Johan..geen ego meer, niet meer op tv, geen aandacht, super. E