Johan Derksen stopt met tv: ‘Het gaat me tegenstaan’

videoJohan Derksen (72) stopt met televisie maken. Dat onthult hij in gesprek met deze site en in Derksen, de biografie van de hand van Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman die morgen verschijnt. De analyticus van Veronica Inside dient zijn contract uit en zal vanaf medio 2022 van het scherm verdwijnen.

41 reacties

 • de Waard

  1 jaar geleden
  Ik snap al die negatieve reacties niet. Als je Derksen niets vind dan kijk je toch niet. Ik geef niets om voetbal dus kijk ook nooit. Daarnaast is het alleen maar jammer dat er weer iemand van de buis verdwijnt die zijn mening durft te geven i.p.v. al die politiek correcte BN-ers die alleen maar aan de wereld willen laten zien hoezeer ze deugen.
 • Hans Schoenmakers

  1 jaar geleden
  Het is altijd jammer als een 'spraakmaker' stopt. Mart Smeets, Kees Jansma en nu ook Johan Derksen. Het is voor een sporter altijd even slikken, als Johan ongezouten zijn visie geeft op diens prestaties. Ik vrees toch, dat als er niet een echte vervanger voor Johan komt opdagen, het ook gauw gedaan is met VI. Zou het wellicht iets zijn voor Tom van 't Hek?
 • petrus den Oude

  1 jaar geleden
  af en toe zie of lees ik iets deze vervelende man. Mijn ergernis steeg ten top toen hij Amalia schoffeerde. Ben blij dat hij van TV en radio verdwijnt. Afzerveren
 • H.L. Kroeze

  1 jaar geleden
  Hij staat mij al jaren tegen! Jammer dat hij zo lang met dit besluit heeft gewacht.
 • Philip Sarkol

  1 jaar geleden
  Johan is een bijzondere persoonlijkheid. Hij wil opgaan in de anonimiteit. Chapeaux..Johan..geen ego meer, niet meer op tv, geen aandacht, super. E
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Heen getroffen door de bliksem, terug een kapot vliegtuig: ‘Communicatie van TUI is om te janken’

  Heen getroffen door de bliksem, terug een kapot vliegtuig: ‘Communica­tie van TUI is om te janken’

  Tientallen vakantiegangers sluiten een weekje ontspannen op Fuerteventura af met twee extra nachten in een matig hotel op Lanzarote. Hun vliegtuig terug naar Rotterdam ging stuk. En dat terwijl ze op de heenweg óók al problemen hadden: de bliksem sloeg in toen ze boven de Noordzee vlogen. Eerst zes uur vertraging, nu twee dagen. ,,En ze laten je maar wachten zonder iets te laten weten.”
 3. Torenhoge energieprijzen raken zwaar gehandicapte Jorry (37) keihard: ‘Hij moét elke dag een warm bad’
  PREMIUM

  Torenhoge energie­prij­zen raken zwaar gehandicap­te Jorry (37) keihard: ‘Hij moét elke dag een warm bad’

  Minimaal vijf keer in de week een warm bad en een kamertemperatuur die ieder moment van de dag op 21 graden moet blijven. Het zijn de enige manieren waarop de zwaar gehandicapte Jorry (37) nog een enigszins aangenaam leven heeft. Maar laten deze twee dingen door de torenhoge energie- en gasprijzen nou nét amper nog te betalen zijn. Zijn familie zit met de handen in het haar: ‘Wat moet ik?’