ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Jonge mensen dik laten betalen voor coronapaspoort dat gevaccineerden gratis krijgen is níet eerlijk

CommentaarJonge mensen eerst laten wachten op een prik, en dan dik laten betalen voor een coronapaspoort dat gevaccineerden gratis krijgen: dat is níet eerlijk.

8 reacties

 • Aad Palinck

  1 jaar geleden
  Ik ben 69 en ga niet op vakantie. Krijg ik ook die 80 of 100 euro? "De tering naar de nering zetten". Zeker nooit van gehoord? Ze krijgen 0 euro. Oh , wat zielig. Ik krijg misschien nog 0 jaren , lig er niet van wakker.
 • Mandy van Dijken

  1 jaar geleden
  Ik neem geen prikkie en geen paspoort, wij hebben al een mooi noodplan om te vertrekken, naar Noorwegen daar hebben we een huisje staan in de bossen! Fuck de corona
 • c Kruk

  1 jaar geleden
  De media waaronder ook deze krant heeft meegedaan met de hype rondom het Corona virus waardoor de overheden nu het zogenaamde Corona paspoort in stellen. Als de media terughoudendheid had getoond was het testen en het Corona paspoort helemaal niet nodig geweest.
 • Anne Neyndorff

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met dit artikel! EU wil gratis testen, maar meneer Rutte niet. Nee, die Jan het betalen. Wij, beiden werkzaam in de zorgsector, hebben afgelopen jaar zo ontzettend veel uren gedraaid die we nog niet hebben kunnen opnemen. We zouden graag met onze zoon op vakantie willen. Maar moeten bovenop de vakantie dus nog honderden euro's aan testen betalen? Welke Jan Modaal kan dit betalen? Dit is zo oneerlijk! Want kiezen wanneer de vaccinatie plaatsvindt kunnen we niet, wordt ons opgelegd.
 • Kaaijk

  1 jaar geleden
  Ik ben 71 jaar. Zaterdag vertrek ik naar Nice per KLM om naar Italie naar mijn dochter te gaan. Vandaag moes ik organiseren en betalen voor een test voor mij en mijn echtgenote. Op het journaal zie ik jonge mensen, die een karretje in een treintje proberen te bemachtigen van een carousel inde Efteling zonder mondkapje. D. J. Kaaijk