Ferdinand Grapperhaus, minister van Justitie en Veiligheid, na afloop van een debat in de Tweede Kamer over de aanpak van de coronacrisis.
Volledig scherm
Ferdinand Grapperhaus, minister van Justitie en Veiligheid, na afloop van een debat in de Tweede Kamer over de aanpak van de coronacrisis. © ANP/Sem van der Wal

Juist het aanblijven van Grapperhaus beïnvloedt het coronabeleid

CommentaarVoor de geloofwaardigheid van het coronabeleid was het beter geweest als minister Grapperhaus de eer aan zichzelf had gehouden, schrijft Hans Nijenhuis in dit commentaar. 

  1. Sykje jo wat serieus? Friessprekende tinderaars kunnen elkaar nu makkelijker vinden
    Met video

    Sykje jo wat serieus? Friesspre­ken­de tinderaars kunnen elkaar nu makkelij­ker vinden

    Better let as net! Tinderaars kunnen vanaf nu aangeven dat zij Fries spreken. Tinder lanceert een nieuwe functie waarmee je kunt aanduiden welke talen je allemaal spreekt. Hierdoor kunnen leden van de app matchen met provinciegenoten die ook graag in hun eigen taal spreken.
    Terschelling, Smallingerland, Opsterland, Heerenveen, Vlieland, Tytsjerksteradiel, De Friese Meren, Ooststellingwerf, Leeuwarden, Waadhoeke, Weststellingwerf, Schiermonnikoog, Ameland, Harlingen, Súdwest-Fryslân, Dantumadeel, Noardeast-Fryslân, Achtkarspelen