Aangeboden door Van der Valk
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Van der Valk

Kent u Valk Versmarkt in Voorschoten al?

Van der Valk“Een paradijs voor de liefhebber van lekker eten! Valk Versmarkt is een innovatief en onderscheidend onderdeel van de bekende hotelketen Van der Valk. Valk Versmarkt bevindt zich op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw. Een mooie verswinkel met een eigen vlees-, vis-, kaas-, koffie-, brood-, wijn- en groente afdeling. Met dit unieke winkelconcept is Van der Valk actief op de particuliere markt. Liefhebbers van eten en drinken kunnen hun hart ophalen in de winkel waar klantbeleving, kwaliteit en service centraal staan. Meer informatie vindt u op www.valkversmarkt.nl.

Volledig scherm
© Van der Valk

Het pronkstuk van Valk Versmarkt is de slagerij. 23 meter toonbank met vlees en vleeswaren van top kwaliteit (deels van eigen boerderij) en een groot aanbod aan verse kant en klaar maaltijden. Ook bent u hier aan het juiste adres voor alle benodigdheden voor de perfecte BBQ. Het lekkerste (gemarineerde) vlees, een compleet BBQ vleespakket, diverse visspiesen, heerlijke broden, salades, houtskool en nog veel meer! Bestel o.a. vlees en vis online via www.valkversmarkt.nl/vlees/bbq/ en haal het op in de winkel. Ook het mooiste assortiment wijnen vindt u bij Valk Versmarkt. De wijn liever thuis laten bezorgen? Bestellen kan via www.valkwijn.nl.  

Volledig scherm
Proeflokaal Mimi © Van der Valk

Laat u inspireren in de Versmarkt of kom proeven in het naastgelegen Proeflokaal Mimi. Mimi is hét food & lifestyle restaurant. Mimi is vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. Het unieke aan Mimi is dat zij uitsluitend werkt met dagverse producten, verwerkt op een creatieve manier vanuit Valk Versmarkt. U kunt hier op ongedwongen wijze kennis maken met een tal van nieuwe producten. Ook op het gebied van dranken is Proeflokaal Mimi een aanrader. Proef de huisgemaakte verse sappen, maak kennis met overheerlijke wijnen of geniet van de eigen koffie melange van Van der Valk. Daarnaast is Proeflokaal Mimi uw uitgelezen locatie voor een goede borrel met smaakvolle cocktails en heerlijke snacks. Neem een kijkje op www.proeflokaalmimi.nl

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’