Kiki (39) en haar gezin in Italië, toen haar jongste dochter vier maanden oud was.
Volledig scherm
Kiki (39) en haar gezin in Italië, toen haar jongste dochter vier maanden oud was. © Kiki Hermus

Kiki (39) en gezin backpacken met alleen handbagage: ‘Niet altijd even charmant’

goedkoop op vakantieEen vakantie kan een flinke hap uit je budget zijn. Maar sommige mensen hebben er een sport van gemaakt om goedkoop vakantie te vieren. Op allerlei creatieve manieren drukken ze de kosten. Elke week laten we zo’n vakantieganger aan het woord. Deze week: Kiki Hermus (39), haar man en drie dochters (13, 10 en 6) backpacken low budget met alleen handbagage.

6 reacties

 • Gea de Vlugt

  1 jaar geleden
  Geweldige ervaring dat backpack, zijn 62 en 65 en oen dat nog steeds in Azië genieten daar nog veel van
 • Martinetti

  1 jaar geleden
  Ik zou het echt niet kunnen, heb er veel bewondering voor! Ik lees heel graag de verhalen die Kiki schrijft tijdens hun prachtige vakanties.
 • Astrid Beek

  1 jaar geleden
  Backpacken doe je met een rugzak of, om jullie woord te gebruiken, handbagage. De kop van het artikel slaat dus nergens op, backpacken is per definitie alleen met handbagage.
 • Alice T

  1 jaar geleden
  Met hand baggage naar Afrika. Mensen nemen vaak te veel mee. Rugzak is beter dan een grote koffer.
 • Netty Kwaaitaal van der Vliet

  1 jaar geleden
  Wij gaan al meer dan 30 jaar naar Azië. Back Packen, ook naar Iran, Armenië en Georgië. Wij met z'n tweetjes geven niet meer dan €20,- per dag uit, inclusief slapen, eten, vervoer. Wij hebben verschillende vrienden overgehouden aan onze reizen. 1 Iraniër is zelfs bij ons thuis geweest. Geweldig. Dit jaar blijven wij in Nederland. En wij worden een dagje ouder; 72 en 71 jaar. Nooit ziek geweest en dat willen wij graag zo houden.