Aangeboden door Steenvlinder
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm

Klussen in een oud schoolgebouw in Vlaardingen?

SteenvlinderEen klaslokaal omtoveren tot je eigen droomwoning. Dat kan binnenkort in de voormalige Globeschool in de Van Limburg Stirumstraat in Vlaardingen. Het pand is door Steenvlinder, aanjager van zelfbouw- en kluswoningen, omgedoopt tot ‘De Meesterproef’. Medio mei komt het aanbod online en in juni gaat de verkoop van start.  

De woningen 

In het oude schoolgebouw worden tien kluswoningen te koop gezet. Een kluswoning is een deel van het gebouw, waarin jij je droomwoning realiseert. De oppervlakte van de woningen varieert van 63 m2 tot aan 224 m2. De grotere woningen zijn twee-laags; een ruime eengezinswoning of perfect als je beneden wilt benutten voor een atelier of praktijkruimte. Bijna alle woningen hebben een riante buitenruimte en een aantal hebben zelfs een eigen parkeerplek. Ga jij voor ruimte of juist voor een knus appartement? 

Volledig scherm

Klussen

Bij elke kluswoning zorgt Steenvlinder dat er een aantal dingen geregeld zijn. Over vergunningen hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken, die zijn al voor je aangevraagd. Alle kabels en leidingen worden aangelegd en je nieuwe woning wordt klusrijp opgeleverd. Ook krijgt elke woning een eigen warmtelus aangelegd, zodat je jouw warmtepomp hier direct op kunt aansluiten. Door gasloos te wonen ben jij in elk geval klaar voor een duurzame toekomst. Alles binnen de woning regel en bepaal je zelf.

Begeleiding

Volledig scherm

Klussen spannend? Dat valt best mee. Je wordt namelijk gedurende het hele proces begeleid door een koperscoach. Jij bepaalt en beslist, maar de koperscoach van Steenvlinder denkt mee en heeft een groot netwerk aan adviseurs en architecten. Zo komt jouw droomwoning steeds dichterbij.    

Klus jij mee in Vlaardingen?  

Op zaterdag 18 mei ben je welkom op de Open Dag. Meld je aan via de website om op de hoogte te blijven van het project: www.meesterproefvlaardingen.nl

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’