Volledig scherm
© Werken in het Westen

Kom werken bij onze overheden en gemeenten in de regio!

Werken in het Westen (PARTNERBIJDRAGE)Ben jij ook zo bevlogen in hoe jouw directe omgeving eruit moet zien?

Werken aan het water, in het groen of voor de stad – jij kiest

Volledig scherm
Annemieke de Roos © Werken in het Westen

Van de Randstad tot het Groene Hart: werkeninhetwesten.nl heeft je veel te bieden. Onze 18 gemeenten en andere overheidsorganisaties zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Ben je bevlogen in hoe jouw directe omgeving eruit moet zien? Qua veiligheid, inrichting van de wegen en woonwijken, zorg, servicegerichtheid, noem maar op? Dan is er vast werk voor jou bij ons te vinden. Werk je bij de lokale overheid in één van onze organisaties, dan doe je omgevingsbewust en dienstverlenend werk. Mét groot verantwoordelijkheidsgevoel voor wie je het doet: inwoners, organisaties en bezoekers van onze regio.

Quote

Ik pak veel verschil­len­de klussen aan in de organisa­tie. Ambtenaren­werk is heel divers.

Annemieke de Roos

Ben je thuis in Ruimtelijke Ontwikkeling, Infra, Groen of Welzijn? Of in ICT, HRM, Financiën, Juridische zaken of Communicatie? Denk dan eens aan een baan bij de lokale overheid. Je werkt samen met andere professionals aan vernieuwende ideeën. Samenwerkingsgericht: met collega’s, inwoners, andere overheden, partners, bedrijfsleven en leveranciers.

In 2017 hadden de overheden binnen de regio van Werken in het Westen ruim 700 vacatures.

Werken bij onze overheden – werken aan jouw carrière

Volledig scherm
© Werken in het Westen

Bij Werken in het Westen zijn aangesloten: Gemeente Alphen aan den RijnGemeente de Ronde VenenGemeente DiemenGemeente GoudaGemeente HillegomGemeente Kaag en BraassemGemeente KatwijkGemeente LisseGemeente NieuwkoopGemeente NoordwijkGemeente NoordwijkerhoutGemeente Ouder-AmstelGemeente TeylingenGemeente UithoornGemeente WaddinxveenDuo+HLTsamen en Holland Rijnland.

Kortom: kleinere gemeenten met circa 150 medewerkers tot grotere met 800 medewerkers. Wanneer je bij één van onze organisaties aan de slag bent, werken we ook aan jouw carrière. Zoals met een uitgebreid trainings-/scholingsaanbod. Of mogelijkheid voor projectuitwisselingen in de andere organisaties van onze regio.

Vacatures, projecten, stages, traineeships – zie ze als eerste

Neem een kijkje of registreer je op www.werkeninhetwesten.nl voor vacatures die bij jouw opgegeven wensen passen. Naast vaste vacatures en projecten, hebben meerdere van onze organisaties regelmatig stageplekken en traineeships. Dus ook als je nog weinig werkervaring hebt, loont het om een registratie aan te maken.

Welkom!

Volledig scherm
© Werken in het Westen