Volledig scherm
De V&D houdt vanaf deze week een laatste uitverkoop van de voorraad. © ANP

Laatste keer naar V&D voor het doek echt valt

KaartDe V&D winkels openen deze week hun deuren weer voor de laatste uitverkoop. De winkels zijn allemaal een aantal weken open om de laatste voorraad te verkopen.

De curatoren hebben afgelopen week overeenstemming bereikt met leveranciers en verhuurders van winkelpanden over deze laatste liquidatieverkoop. Ook is er personeel gevonden om de winkels te bemannen. De opbrengsten gaan naar de schuldeisers. Die hebben zo'n 100 miljoen euro aan vorderingen uitstaan bij de failliete winkelketen.

De grootste warenhuisketen van Nederland ging vorige maand definitief ten onder, nadat een doorstart onhaalbaar was gebleken. Supermarktconcern Jumbo heeft wel de La Place-restaurants van V&D overgenomen.

Bekijk hieronder wanneer de uitverkoop bij een vestiging bij jou in de buurt start en eindigt.

  1. LIVE | Zwangere panda Ouwehands Dierenpark krijgt geen Chinees bezoek, eerste besmetting in Israël

    LIVE | Zwangere panda Ouwehands Dierenpark krijgt geen Chinees bezoek, eerste besmetting in Israël

    Het coronavirus grijpt steeds verder om zich heen in Europa en komt ook dichter en dichterbij Nederland. Gisteren werden de eerste besmettingen in Noorwegen en Griekenland geconstateerd, vandaag meldt Denemarken zich met het eerste virusgeval. Ook het aantal besmettingen in Duitsland groeit. We houden je op de hoogte in ons liveblog. De gebeurtenissen van de afgelopen dagen lees je hier terug.