Aangeboden door Bij Ceulemans
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.

‘Leer zeilen Bij Ceulemans’

Bij CeulemansBEERS – Volop water en natuur om te kunnen genieten. Een mooie boerderij voor een leuk weekend of kamp. Leren zeilen kan in de meivakantie, op zes zondagen in mei en juni én in de zomervakantie bij zeilschool en groepsaccommodatie Bij Ceulemans.

Volledig scherm
© Ceulemans

De Kraaijenbergse Plassen bij Beers/Cuijk nodigen uit voor een actieve break. Leren zeilen kan iedereen, jong en oud. De eerste 5-daagse cursus is in de meivakantie van 29 april tot en met 3 mei. Jeugd van 7 tot 12 kan de sport onder de knie krijgen in de Optimist, jeugd tussen 12 en 15 vaart in de Topaz of de Polyvalk. Volwassenen en gezinnen varen ook in de Polyvalk.

“Je kan leren hoe deze boten zeilen, maar je kunt ook bij ons kanoën, suppen en vlotbouwen”, vertelt Jaap Ceulemans. “En nieuw dit jaar; tijdens de 6-daagse cursus (6 zondagen) die start op 12 mei en in de zomervakantie wordt er naast het zeilen ook gesurft! Jeugd van 7 tot circa 15 kan dan de beginselen van het surfen bij ons leren. We zijn een cwo-erkende zeil- en surfschool, dus je kan bij ons de officiële zeil- en surfdiploma’s halen.”

Volledig scherm
© Ceulemans

“Onze groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 60 personen. Verblijven, ontdekken, ontspannen, vergaderen en recreëren. Het kan allemaal bij ons, van een familieweekend tot een schoolkamp, of gewoon een lekker dagje het water op.”, vertelt Jaap.

Dit jaar wordt ook de Optimist on Tour weer georganiseerd. Op zaterdag 15 juni vindt de derde editie van Cuijk plaats. Jeugd (7-12 jaar) kan gratis deelnemen aan één van de drie rondes tussen 9.30 en 17.30 uur. Kinderen moeten natuurlijk wel een zwemdiploma-a in het bezit hebben. Optimist on Tour wordt door Bij Ceulemans georganiseerd in samenwerking met Watersportvereniging Kraaijenbergse Plassen en het Watersportverbond.

Opgeven voor de zeil- en surfcursussen kan via de website: www.bijceulemans.nl. 
Bij Ceulemans ligt dichtbij het dorpje Beers (gemeente Cuijk) aan de Kerkeveld 10.
Meer informatie, bel Jaap Ceulemans, (06) 44859002.