Volledig scherm
De Ochtend Show to go van donderdag 13 juni © videostill

Lisa Westerveld en Angela de Jong te gast in De Ochtend Show To Go

Donderdag 13 juni zijn Tweede Kamerlid Lisa Westerveld (GroenLinks), Naomi Rabe en Angela de Jong te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Roel Maalderink en Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Het staat als een paal boven water dat er veel mis is in de jeugdzorg. Jonge patiënten die ruw tegen muren worden geslagen, slapen op een dun matras waar je rugpijn van krijgt: er zijn tal van voorbeelden. Blogger Naomi Rabe ondervindt deze problemen dagelijks. Bij ons vertelt ze wat er allemaal misgaat in de jeugdzorg en wat mogelijke oplossingen zijn. Kamerlid Lisa Westerveld maakt zich ook hard voor dit onderwerp.

In Angela kijkt tv kijken we met Angela de Jong terug op de televisieweek, en natuurlijk blikken we ook vooruit. Angela kijkt terug op de tv-rel rond Olcay Gulzen, die een storm van kritiek kreeg vanwege haar opmerkingen over plussize-paspoppen van Nike in RTL Boulevard. De zomer betekent natuurlijk ook de start van een aantal nieuwe programma’s; Angela vertelt waar ze wel en juist niet naar uitkijkt.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.