Columnist Willem van Hanegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Columnist Willem van Hanegem. © AD

Liverpool had niet moeten huilen en klagen over de speelstijl van Simeone

ColumnColumnist Willem van Hanegem snapt niets van de kritiek op Atlético Madrid-trainer Diego Simeone en loopt nog niet mee in de polonaise rond de aanstelling van Roger Schmidt bij PSV. ,,Ricardo Moniz won in Oostenrijk ook de dubbel met Red Bull Salzburg.” 

Afgelopen vrijdag stond ik op de golfbaan The Dutch in Spijk om alvast Sparta tegen Feyenoord af te werken. We weten allemaal, die wedstrijd kwam er niet. Wanneer wel, is op dit moment niet zo belangrijk. Laten we hopen dat zoveel mogelijk mensen gevrijwaard blijven van deze gezondheidsproblemen. Maar goed, ik ben geen expert en dan kun je er maar beter niets over zeggen. De praatprogramma’s zitten toch al vol met mensen waarbij ik mij afvraag: waarom zitten ze er eigenlijk?

  1. LIVE | Brazilië telt voor het eerst meer doden op één dag dan de VS en de theaters blijven voorlopig dicht

    LIVE | Brazilië telt voor het eerst meer doden op één dag dan de VS en de theaters blijven voorlopig dicht

    De Verenigde Staten staan niet langer bovenaan de lijst met de meeste coronadoden op één dag. In Brazilië overleden in de afgelopen 24 uur bijna 200 mensen meer dan in de VS. En volgens de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls hebben mensen zelf de verantwoordelijkheid om zich aan de coronaregels te houden, ook als volgende week de terrassen weer opengaan. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws. Lees hier het oude blog terug.