Saskia Noort.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Noort. © Shody Careman

Maakt het uit als Jaimie Vaes zat te flirten? Mag je dan iemand verrot slaan?

Column Saskia NoortSaskia Noort schrijft wekelijks over nieuws dat haar raakt. De schrijfster maakt zich zorgen over hoe om wordt gegaan met huiselijk geweld. ,,Wat vertellen zij de meisjes, de dochters? Dat het oké is? Ieder huisje heeft zijn kruisje, voor liefde moet gevochten worden.’’

14 reacties

 • Wim van Ek

  1 jaar geleden
  bjorn Roos Wat een onzinnige reactie. Maar ik kan je, sarcastisch, in één ding gelijk geven: Dat er een verbod moet komen op sensatie. Dan zijn we direct verlost van alle nieuws die deze enge types zelf maar wat graag het internet opslingeren.
 • Désirée Mommers

  1 jaar geleden
  Saskia, Wat verwoord je het geweldig. Ik ben zelf met een oudere zus en jonger broertje opgegroeid in zo`n gezin. Waar vaders heerste en het hele gezin met klappen en woorden onder de duim hield. In ware terror opgegroeid. Mijn moeder viong de meeste klappen en was gedegradeerd tot slaafse vrouw,zonder enig eigen inbreng,denken kon en kan ze nog steeds niet meer. Ze waren al 38 jaar gescheiden toen mijn vader in oktober 2018 overleed. Tot op de dag van vandaag zit zij nog steeds aan hem vast..
 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Volgens mij weet nog niemand wat er gebeurt is. Maar dat is nieuws tegenwoordig.. iemand veroordelen zonder ook maar te weten wat er gebeurt is. En jullie schrijvers vinden zichzelf nog goed ook. Moet een verbod op komen.. sensatie is geen nieuws.
 • Aswinta Van den Akker

  1 jaar geleden
  Goed artikel. Mannen zijn fysiek sterker dan vrouwen en gebruiken dat sinds de mensheid om hun zin te krijgen, frustraties te uiten en hun beledigde ego op te poetsen. Moeders voeden als het goed is hun dochters op om hiermee om te gaan. Ga niet in het donker op pad. Loop weg bij bezopen mannen, geef elke dag al dan niet een gemeend compliment, zet niet teveel druk op de man en zorg voor hem. Als laatste wat niet weet wat niet deert. Dan heb je een lang en goed huwelijk.
 • Ikke Nolles

  1 jaar geleden
  @Stefan Vlaminckx Het spijt mij dat uw jeugd zo verschrikkelijk was, ik hoop dat u in uw volwassen leven wel geluk heeft gevonden en dat u uw verleden een plek heeft kunnen geven