Aangeboden door Maud Koch
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Maud Koch

Maud Koch - Financieel Scheidingsadvies

Maud KochAls u tot de pijnlijke conclusie bent gekomen dat voortzetting van uw huwelijk of relatie geen toekomst meer heeft is dat het begin van een turbulente en onzekere periode. Er dient van alles geregeld te worden en daarnaast moet voldoende tijd worden ingeruimd voor de verwerking ervan. Emotioneel doet iedereen dat op zijn of haar eigen manier en in eigen tempo.

Financieel is het zaak om zo snel mogelijk inzicht te verkrijgen in de consequenties van de scheiding. Dit stelt u beiden immers in staat om op afzienbare termijn weer te kunnen bouwen aan een zelfstandige nieuwe toekomst. Allerlei vragen komen daarbij op u af.

Dit geldt voor gehuwden, geregistreerd partners en samenwonenden in alle samenstellingen.

Graag wil ik u als financieel scheidingsadviseur helpen om financiële duidelijkheid te krijgen in een verder chaotische tijd. Vanuit mijn langjarige ervaring in de financiële dienstverlening, gekoppeld aan mijn persoonlijke ervaringen en een gedegen specifieke opleiding verwacht ik een prima gesprekspartner voor u te kunnen zijn.

Mijn aandachtsgebied omvat alle juridische, fiscale en financiële aspecten en kan, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, het volgende omvatten:

1) Ouderschapsplan
2) Vermogensopstelling- en verdeling
3) Verdeling eigen woning
4) Verdeling pensioen
5) Verdeling overige levensverzekeringen en financiën
6) Planning nalatenschap
7) Berekening partner- en/of kinderalimentatie (ook als second opinion)
8) Berekening netto besteedbaar inkomen
9) Opstellen convenant
10) Indiening echtscheidingsverzoek bij rechtbank

U heeft dus maar met 1 persoon te maken gedurende het gehele traject van A t/m Z. Daarbij werk ik met pakketten voor het gehele traject tegen een aantrekkelijk tarief en voor deelopdrachten op uurtarief. U kunt mij zowel samen als individueel benaderen.

Volledig scherm
© Maud Koch

Ik nodig u van harte uit om een afspraak met mij te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uw behoeften zullen dan worden besproken alsmede mijn werkwijze en de daarbij behorende kosten. Dit alles in een uitnodigende, discrete, betrouwbare en professionele omgeving.

Mijn kantoor bevindt zich in De Boterfabriek op het bedrijventerrein De Copen in Lopik, waar ik u graag zal ontvangen:

Maud Koch – De Boterfabriek – Fabrieksweg 12H – 3411 MM Lopik

Website: www.maudkoch.nl Email: info@maudkoch.nl Tel.: 0613041308