John Back
Volledig scherm
© John Back

Niet-gevaccineerde Nederlanders voelen zich niet gehoord

Niet-gevaccineerde Nederlanders ergeren zich omdat ze zich niet gehoord voelen.  Dat blijkt uit lezersreacties na een oproep aan vaccin-weigeraars, om hun verhaal te delen.  

171 reacties

 • Mine-cher

  1 jaar geleden
  Een gevaccineerde leest wat die wilt lezen.En een ongevaccineerde doet dit ook. Vandaar dat ik mij als ongevaccineerde afvraagt.Waarom de info over ongevaccineerde zo summier is.Waarom geen leeftijd,afkomst of melding onderliggende klachten.Dan ben je tenminste eerlijk.Enige wat ze zeggen is.Ongevaccineerd. 20 jaar jonger dan de gevaccineerde. Bizar.
 • Peter Van Baaren

  1 jaar geleden
  We moeten het samen doen,, ,; met ruzies lossen we niks op,, ,, meer vertrouwen , en slimme oplossingen bedenken,.: dan overwinnen we de covid,:,,;
 • Tilman

  1 jaar geleden
  Wel gevaccineerde Nederlanders voelen zich ook niet gehoord.
 • Lianne Van schoten

  1 jaar geleden
  Bert ik heb een verassing voor je ongevaccineerde mensen betalen ook zorgverzekering dus hebben ook recht op zorg net als ieder ander. Ook zijn niet alle ongevaccineerde mensen eigenwijs of egoïstisch Er zijn mensen genoeg die zich prima aan alle maatregelen houden en vaak nog beter dan gevaccineerde mensen handen wassen winkel kar schoonmaken 1,5 meter afstand houden enz. Dus niet iedereen is een aso of wappie en niet iedereen over één kam scheren aub
 • G. Lemmen

  1 jaar geleden
  Gevaccineerden op IC hebben in 99% van de gevallen ook een andere aandoening
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?