John Back
Volledig scherm
© John Back

Niet-gevaccineerde Nederlanders voelen zich niet gehoord

Niet-gevaccineerde Nederlanders ergeren zich omdat ze zich niet gehoord voelen.  Dat blijkt uit lezersreacties na een oproep aan vaccin-weigeraars, om hun verhaal te delen.  

173 reacties

 • Nordine Nairi

  2 maanden geleden
  Ik hoor hier velen de schuld geven aan de ongevaccineerde. Jammer! We hebben kennelijk nooit de nieuwsberichten gelezen rond deze tijd voor de coronapandemie. Jaarlijks stonden de kranten vol met berichten als ic te vol, operaties uitgesteld door griep, sterfte onder ouderen door griep. Het woordje griep is nu veranderd voor corona verder is er weinig veranderd aan de situatie rond dit seizoen. Ongelofelijk dat mensen zo op zich in laten spreken door de media en pokitiek.
 • M. Kok

  2 maanden geleden
  Een gevaccineerde leest wat die wilt lezen.En een ongevaccineerde doet dit ook. Vandaar dat ik mij als ongevaccineerde afvraagt.Waarom de info over ongevaccineerde zo summier is.Waarom geen leeftijd,afkomst of melding onderliggende klachten.Dan ben je tenminste eerlijk.Enige wat ze zeggen is.Ongevaccineerd. 20 jaar jonger dan de gevaccineerde. Bizar.
 • Peter Van Baaren

  2 maanden geleden
  We moeten het samen doen,, ,; met ruzies lossen we niks op,, ,, meer vertrouwen , en slimme oplossingen bedenken,.: dan overwinnen we de covid,:,,;
 • Tilman

  2 maanden geleden
  Wel gevaccineerde Nederlanders voelen zich ook niet gehoord.
 • Lianne Van schoten

  2 maanden geleden
  Bert ik heb een verassing voor je ongevaccineerde mensen betalen ook zorgverzekering dus hebben ook recht op zorg net als ieder ander. Ook zijn niet alle ongevaccineerde mensen eigenwijs of egoïstisch Er zijn mensen genoeg die zich prima aan alle maatregelen houden en vaak nog beter dan gevaccineerde mensen handen wassen winkel kar schoonmaken 1,5 meter afstand houden enz. Dus niet iedereen is een aso of wappie en niet iedereen over één kam scheren aub