Aangeboden door GuestHouse Hotel
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Ontdek het nieuwe, unieke GuestHouse Hotel Kaatsheuvel!

GuestHouse HotelGuestHouse Hotel opent in juni haar deuren in Kaatsheuvel. Een hotel met een uniek concept waarbij het beste van twee werelden, guesthouse en hotel, wordt gecombineerd. Het GuestHouse Hotel kenmerkt zich door persoonlijke service en oprechte gastvrijheid, zodat de gast zich zelf kan zijn en zich thuis voelt. Een betaalbaar hotel voor families, (vrienden)groepen en zakelijke gasten. GuestHouse Hotel ligt op loopafstand (500 meter) van de Efteling en binnen een straal van 30 km van andere steden, zoals Den Bosch en Breda. Zie onderaan dit artikel onze spectaculaire openingsactie!

Volledig scherm
© GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Onderscheidende gastvrijheid

Het GuestHouse Hotel biedt diverse faciliteiten en kamers. Lekker samen een heerlijk weekendje weg, of met de familie de Efteling bezoeken, het is allemaal mogelijk want de kamers zijn geschikt tot wel 8 personen! De kamers zijn comfortabel en praktisch ingericht met alle faciliteiten die je in een hotel verwacht. Iedere gast wordt met de Brabantse gastvrijheid ontvangen.

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! In het seizoen worden gave kidstours georganiseerd in de kassen en worden bed-time stories verteld. Ideaal voor gezinnen met kinderen! 

GuestHouse Kitchen

Schuif aan in de GuestHouse Kitchen voor heerlijke en betaalbare gerechten! Deze worden met verse ingrediënten bereid. De koks geven je graag het recept mee, zodat je de gerechten thuis ook zelf kunt maken en terug kan denken aan het fijne verblijf in GuestHouse Hotel. 

Volledig scherm
© GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Openingsactie: 10% korting en maak kans op een gratis overnachting!

Overnacht met 10% korting en maak kans op een gratis overnachting in het nieuwste hotel op loopafstand van de Efteling! In de actieperiode van 14 mei t/m 23 juli (10 weken) ontvang je 10% korting op je reservering met aankomst t/m 20 december 2018. Uit iedere 10 reserveringen wordt een winnaar getrokken die 1 nacht gratis mag overnachten. Iedere maandag worden de winnaars via Facebook bekend gemaakt. Gebruik bij reservering de promocode 10-10-10Open en de korting wordt automatisch verrekend.

Ga voor meer informatie naar: www.guesthousehotel.nl

Volledig scherm
© GuestHouse Hotel Kaatsheuvel