Volledig scherm
© Facebook The Lad Bible

Parkeerplaats dokterspost Sittard wereldwijde hit

Een foto van een parkeerplaats bij een huisartsenpraktijk in Sittard gaat de hele wereld over. De tekst bij de 'foutgeparkeerde' auto's luidt: 'even kijken hoe lang het duurt voordat onze collega's met Obsessive Compulsive Disorder (OCD) exploderen. De werkelijkheid achter de foto is iets anders. ,,Het gaat niet om plagerij, maar de straat is aangepast naar eenrichtingsverkeer'', aldus huisarts Jochen Cals.

 1. LIVE | Oxfam waarschuwt voor hongersnood, Aruba maakt zich op voor Amerikaanse toeristen
  Coronablog

  LIVE | Oxfam waarschuwt voor hongers­nood, Aruba maakt zich op voor Amerikaan­se toeristen

  Wereldwijd is het aantal coronabesmettingen de 12 miljoen gepasseerd. Door de gevolgen van het coronavirus kunnen naar schatting tegen het eind van dit jaar 12.000 mensen per dag sterven door honger, waarschuwt Oxfam Novib. In Suriname zijn er woensdag 31 mensen positief getest op het coronavirus. Ook vandaag houden we je op de hoogte met ons virusblog. De afgelopen dagen lees je hier terug.
 2. Onthullend transcript laatste minuten George Floyd: 'Stop met schreeuwen, dat kost zuurstof’
  nieuw bewijs

  Onthullend transcript laatste minuten George Floyd: 'Stop met schreeuwen, dat kost zuurstof’

  In de laatste minuten van zijn leven kermde George Floyd meer dan twintig keer dat hij niet kon ademen. Dat blijkt uit een onthullend transcript dat vandaag door de advocaat van een van de vier agenten is vrijgegeven. Daarin wordt onder meer duidelijk dat Floyd ervan uitging dat hij de arrestatie niet zou overleven. ,,Dit kan ik niet geloven. Zeg tegen mijn kinderen dat ik van ze hou. Ik ben dood.”