Aangeboden door Parkpop Saturday Night
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Parkpop Saturday Night

Parkpop Saturday Night: ultiem zomergevoel in het Zuiderpark met Skunk Anansie, Tears For Fears, Nile Rodgers & CHIC en Cypress Hill

Parkpop Saturday NightParkpop presents PARKPOP SATURDAY NIGHT op zaterdag 29 juni in het Zuiderpark in Den Haag. Het vernieuwde festival zet de toon met een line-up van nationale en internationale top acts. Maak je klaar voor een avond vol hits uit de laatste decennia waar gevestigde artiesten, als Skunk Anansie, Tears For Fears, Nile Rodgers & CHIC en Cypress Hill, samen met nieuwe acts garant staan voor een swingende, zwoele zomeravond!

Van 70’s funk tot moderne rock

Of je nu uitbundig wil grooven of fanatiek wil headbangen; bij Parkpop Saturday Night kan het allemaal! Sluit aan en beleef gegarandeerd een unieke reis door de tijd, wereld en vele muziekgenres. De vernieuwde zaterdag binnen het Parkpop Weekend biedt een breed scala aan artiesten. “In samenwerking met onze partner MOJO tillen we het festival naar een hoger niveau en dat zie je terug in de line up”, aldus festivaldirecteur Guus Dutrieux.

Onlangs heeft de organisatie de gehele programmering voor Parkpop Saturday Night bekendgemaakt: Skunk Anansie, Tears For Fears, Nile Rodgers & CHIC, Cypress Hill, Triggerfinger, DI-RECT, MY BABY, Navarone en Gruppo Sportivo zijn de veelbelovende namen van het festival op zaterdag 29 juni.

Friends & fun

Volledig scherm
© Parkpop Saturday Night

Naast een programmering die er niet om liegt, ligt de nadruk van het festival toch ook altijd op de sfeer. “Het belangrijkste ingrediënt van Parkpop Saturday Night, en eigenlijk het hele Parkpop Weekend? Dat is de unieke sfeer. Zomer, gezelligheid en feest met vrienden in het heerlijke Haagse Zuiderpark; daar wordt het hele jaar naar uitgekeken. Dat in combinatie met deze namen, maakt het een totaalpakket waar we ongelofelijk trots op zijn” - Guus Dutrieux.

Kijk voor tickets en meer informatie op: www.parkpopsaturdaynight.nl

Het Parkpop Weekend

Parkpop Saturday Night is onderdeel van het Parkpop festivalweekend. De aftrap is op vrijdag 28 juni met Parkpop Downtown, boordevol live-acts in Den Haag, gevolgd door Parkpop Saturday Night op zaterdag 29 juni. Op zondag 30 juni viert Parkpop The Hague haar 39e editie in het Haagse Zuiderpark.

Volledig scherm
© Parkpop Saturday Night

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’