Volledig scherm
Temptation-verleidster Pommeline © Vijf.be

Pommeline en Merijn zoenend gespot, Marlijn 'heerlijk dik'

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Fajahs bakjes

Fitnessgoeroe Fajah Lourens benadrukt nog maar eens het nut van 'food preppen', oftewel je maaltijden vooruit plannen. ,,Zorg dat je alles in bakjes in de koelkast heb staan zodat je de volgende dag zo de deur uit kan'', aldus de superstrakke La Lourens.

Heleen test mannen

Heleen van Royen zit in spanning om de filmpremière van haar boek De Mannentester, met een hoofdrol voor actrice Eva van de Wijdeven. Die vanavond vanaf de rode loper de pers toevertrouwde dat ze in bijna elke scène zit. Vooralsnog deelt Heleen een fotootje van een lege bioscoopzaal.

On set met de heerlijke @evavandewijdeven voor #mannentester #serie #kpn #setlife

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Shelly is verbaasd

'Wat is dit nou?' roept Shelly Sterk, die regelmatig bij Boulevard aanschuift, uit over het Temptation Island-stelletje Pommeline en Merijn. De twee zijn blijkbaar stapelverliefd, getuige de dikke kus die ze elkaar op de achtergrond van Shelly's selfie geven.

Amai! Wat dit nu?! Merijn en Pommeline?! Morgen alle details in @rtlboulevard 😜🌴

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Baby in de maak

De buik van Marlijn Weerdenburg is flink aan het groeien nu ze zwanger is van haar eerste kindje. ,,Kijk hoe heerlijk dik ik ben", schrijft de Danni Lowinski-actrice trots bij een foto van haar alsmaar dikker wordende buik. ,,Lang leve zwanger zijn."

Kijk hoe heerlijk dik ik ben 🤰#langlevenzwangerzijn #erziteenbabyinmijnbuik

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Hippe oma

Gehuld in een hippe outfit en wandelend op kekke sneakers zet Nicolette van Dam (32) haar oma op de foto. De RTL-presentatrice is zo trots op haar jong-ogende oma, dat ze besluit een plaatje te delen van haar 'allessie', zoals de blondine haar grootmoeder zelf noemt. 

Mijn allessie! ❤️ #oma #grandma #proud

Een foto die is geplaatst door null (@) op

First Lady Fred

Sterrenkapper en -stylist Leco van Zadelhoff heeft er flink zijn best op gedaan, maar dan heb je ook wat: Fred van Leer als Melania Trump. En wat is de First Lady van de Verenigde Staten lekker gewoon gebleven, zo graaiend in een zak naturel chips tussen de schappen in de supermarkt. 

Nieuwe stappers

Sanne Hans (32), beter bekend als Miss Montreal gaat sinds vandaag op nieuwe stappers door het leven. De zangeres is er zo blij mee dat ze zelfs een fotootje van haar nieuwe voetomhulsels deelt met haar volgers. ,,Dol op mijn nieuwe schoentjes", aldus de blondine. 

Dol op mijn nieuwe schoentjes ☺️👏🏻

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Mysterieuze bezoeker

Georgina Verbaan trof wel een heel bijzondere bezoeker aan in het poppenhuis van haar dochtertje: haar kat! Kennelijk wilde het poezenbeest zichzelf ook graag even een pop voelen, maar zodra hij betrapt wordt op zijn rollenspel wandelt de indringer van het poppenhuis razendsnel zijn nieuwe stulpje uit.

Er zit iemand in het poppenhuis.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Terug in de tijd

Anno 2017 verwachten Simon Keizer (32) en zijn Annemarie hun eerste kindje, een aantal jaar terug liep het stel nog jong en onbezonnen rond op de kermis van Volendam. De palingzanger trakteert zijn volgers op een schattig kiekje van hem en zijn - toen waarschijnlijk nog aanstaande - vrouw. 

Omdat het #ThrowbackThursday is. 😃 SK #nickensimonmagazine #kermis #Volendam

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Zomerzin van Geraldine

Dat het vanmorgen opvallend koud was, is ook BNN-presentatrice Geraldine Kemper (27) opgevallen. De vrolijke blondine heeft, nu het eind april is, genoeg van het koude weer, zo laat ze weten. ,,Oké. Zomer mag komen. Klaar met de kou", aldus de zonaanbidster. 

Ok. Zomer mag komen. Klaar met de kou. Dat dus. Yoe yoe. @denhamthejeanmaker 👖👕

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Outfit van de dag

Dat de kleine spruit van Carice van Houten (40) enorm veel kleding heeft moge duidelijk zijn. De Game of Thrones-actrice deelt iedere dag een kiekje van de 'look of the day' en daar zit vrijwel nooit iets bij dat zoonlief Monte Pearce al eens eerder gedragen heeft. 

Look of the day

Een foto die is geplaatst door null (@) op

De Gerschtanowitzjes

Renate Gerschtanowitz (37) weet wel raad met Throwback Thursday. De SBS-presentatrice deelt een kiekje uit de oude doos van haar en haar grote liefde Winston. Hoewel de blondine zelf nog sprekend op haar jongere ik lijkt, heeft de tijd zijn werk daarentegen wél op Winston gedaan.

#tbt when we were young...

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Bankier Barry

Barry Atsma (44) bevindt zich vandaag in de Vlaamse stad Gent voor de opnames van Bankier van het Verzet. Dat het leven van een acteur alles behalve constante glitter en glamour is laat Barry zien door een kiekje te delen waarin onder andere op het toilet wordt gefilmd. ,,Film glamour", grapt hij.