Volledig scherm
© Fravo Tegels

Positieve reacties op vernieuwde presentatie bij Fravo Tegels

Fravo Tegels (PARTNERBIJDRAGE)De nieuwe generatie wand- en vloertegels is niet te vergelijken met die van vroeger. Nergens blijkt dat meer dan bij Fravo Tegels in Dordrecht. Ze zijn beter van kwaliteit, hebben een luxe-uitstraling en de keuze is enorm. Fravo Tegels helpt de consument kiezen door een vernieuwde presentatie in de showroom van 1.200 m².

Eigenaar Barry Jansen anticipeert op de trends en vernieuwingen in de tegelbranche. “Wij komen tegemoet aan de toenemende vraag naar nog betere kwaliteit en apartere en exclusievere tegels.” Voorbeeld daarvan is de uitbreiding met merken als Imola, Venis en Piet Boon. “Deze drie merken hebben een specifieke uitstraling; door ze te presenteren op een eigen afdeling, zie je de verschillen in sfeer. Neem bijvoorbeeld de Venis tegels; in een slaap- en huiskamersetting komt de warme uitstraling helemaal tot zijn recht. We hebben het recent opgebouwd, maar nu al veel positieve reacties gehad.”

Van a tot z

Volledig scherm
Plavuizen © Fravo Tegels

“De meeste tegels betrekken wij rechtstreeks van de fabrieken in het buitenland, vandaar dat we nagenoeg alles kunnen leveren. Daarnaast hebben we hier een flinke voorraad om de levertijd nog korter te maken”, aldus Barry. Natuurlijk levert Fravo Tegels met liefde een partij tegels af, maar in negen van de tien gevallen gaat dat anders. Barry: “Meestal verzorgen wij het van a tot z; we werken met een vaste groep ervaren tegelzetters voor het aanbrengen van de tegels. Ook kunnen we desgewenst het voorwerk verzorgen, zoals het verwijderen van de oude vloer of het aanbrengen van vloerverwarming.” Het begint vrijwel altijd met een bezoek aan de showroom, waarbij klanten niet over één nacht ijs gaan. “Terecht”, vindt Barry. “Je maakt een keuze voor een product dat decennialang meegaat en dan wil je wel de juiste beslissing nemen.” Daarom is het ook zo goed dat overal in de showroom grotere oppervlakten te zien zijn van de wand- en vloertegels, dat geeft een veel betere indruk.

Quote

Vergeet niet, het is en blijft een gevoelspro­duct

Barry Jansen

Houtlook

Gevraagd naar de huidige trends noemt Barry er twee: “Steeds vaker is er vraag naar grotere formaten; van 75 x 75 tot 120 x 120 aan toe. En wat helemaal een trend is, is houtlook. Je hebt de warmte en realistische uitstraling van parket, maar dan zonder vochtopname en het werkt ideaal in combinatie met vloerverwarming. Komt nog bij dat het slijtvast en onderhoudsvrij is.” In de slaapkamerpresentatie van Venis is dat goed te zien. Niet alleen de vloer, ook de van structuur voorziene houtlook wandtegels bij het hoofdeind maken indruk.

Volledig scherm
Plavuizen © Fravo Tegels

Actiepakketten

Heel populair bij Fravo Tegels zijn de actiepakketten. Het zijn pakketten van 40 m² of meer die een all-in prijs meekrijgen, inclusief bezorging en aanbrengen. Het zijn voordelige aanbiedingen die telkens weer wisselen. De moeite waard om regelmatig eens te kijken welke actiepakketten er in de aanbieding zijn. Waar je ook voor kiest, zo maar vloer- of wandtegels aanschaffen op basis van een foto op een website is niet aan te raden. Barry: “Hoe een tegel er werkelijk uitziet, zie je pas in het echt en in het goede licht. Ook daar hebben wij voor gezorgd. En vergeet niet, het is en blijft een gevoelsproduct.”

Fravo Tegels
Merwedestraat 66a
3313 CS Dordrecht
Tel: 078 - 614 42 48