Aangeboden door Nieuw Kijkduin
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van het AD zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Nieuw Kijkduin

Proef de smaak van wonen aan de kust!

Nieuw KijkduinWakker worden terwijl je de zee hoort ruisen. Na het werk met je voeten in het zand een drankje drinken en de zon zien ondergaan. Fietsend door de duinen en de wind in je haren voelen. Nieuw Kijkduin geeft je 365 dagen een vakantiegevoel. Hier een appartement kopen, betekent kiezen voor het beste wat de kust te bieden heeft.

Winkels, horeca en strand aan je voeten

Volledig scherm
© Nieuw Kijkduin

Nieuw Kijkduin is een compleet nieuw woon- en werkgebied. In de zeven prachtige woongebouwen komen luxe appartementen en penthouses. De gebouwen zijn via de Kijkduin Boulevard, de Delta Promenade en diverse pleinen met elkaar verbonden, waardoor winkels, horeca en het strand slechts een paar stappen van je huis verwijderd zijn. Struin door de versmarkt Daily Taste, geniet op het terras, winkel en wandel over het strand. Alles op één dag. Elke dag een vakantiegevoel!

Woningaanbod Nieuw Kijkduin

Nieuw Kijkduin wordt gerealiseerd in twee fases. De eerste fase is verkocht en in aanbouw. De verkoop van de appartementen en penthouses in fase 2 is gestart. Er zijn nog woningen beschikbaar. Van tweekamerappartement tot luxe penthouse. De woningzoeker op de website brengt helder in beeld wat er nog te koop is en voor welke prijs. Zoals het er nu naar uitziet start de bouw van fase 2 eind 2019. De oplevering is medio 2022.

Overal die strandbeleving

Volledig scherm
© Nieuw Kijkduin

Plan Nieuw Kijkduin zit ingenieus en aantrekkelijk in elkaar, vertelt Bas van de Peet van FRED Developers. “Nieuw Kijkduin heeft een sterke identiteit. Eén die verrast, blijvend mooi is en geborgenheid biedt door mooie gebouwen en fijne openbare plekken. De hoogteverschillen tussen het strand, de boulevard en de promenade worden opgelost met trappen, glooiende wegen en liften. Mooie zichtlijnen en ruime afstanden tussen de gebouwen zorgen voor een continue beleving van het strand. En de pleinen zijn aantrekkelijke plekken die de natuurlijke stroom van bezoekers verleiden om verder te kijken en meer van de badplaats te ontdekken. Wie hier komt, wordt op alle mogelijke manieren verleid om langer te blijven én weer terug te komen.”

“Vier seizoenen wonen op een plek waar geen dag hetzelfde is, maar wel altijd met zicht op de zee.”

Lees meer op de website of bekijk het woningaanbod.

Volledig scherm
© Nieuw Kijkduin

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’