Sympathisanten van de actiegroep Nederland in Verzet demonstreren met een mars door de stad als steun voor de boeren, vissers en truckers.
Volledig scherm
Sympathisanten van de actiegroep Nederland in Verzet demonstreren met een mars door de stad als steun voor de boeren, vissers en truckers. © ANP

Reacties op boerenprotest: ‘Onze bodem is uitgeput, zoek de ruimte op!’

‘Hoe blij mogen Nederlandse boeren zijn met de steun van Trump?’ en ‘hebben centrale bankiers geen invloed op de inflatie?’: dit zijn enkele vragen van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de brieven die in de krant van maandag 25 juli verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

25 reacties

 • R. Koot

  2 maanden geleden
  2/3 van de grond in Nederland is landbouwgrond en in bezit van boeren las ik in de Correspondent. 2/3!!! Ik vind dat rijkelijk veel. Dat kan wel wat minder zeg.... Zeker als je weet hoeveel voor de export is.
 • Ali el Dosari

  2 maanden geleden
  Banken en bankiers, het kwaad anno 2022…….
 • H. Berry

  2 maanden geleden
  Het wordt tijd dat de heren Jacobse en Van Es van de Tegenpartij weer terugkeren om de boel weer eens op orde te brengen. Voor de jongeren onder ons kijk maar eens de filmpjes op You Tube. Deze heren hadden toen al een vooruitziende blik. Dit alles werd onder de noemer van satire weggezet maar aan het einde werd het met het in scene gezette staatsgreep op het Binnenhof toch wel levens echt. DE TEGENPARTIJ, voor jouw en voor mij.
 • E Bakker

  2 maanden geleden
  De bodem is niet uitgeput, maar ons land is overvol. Waarom wordt van dit grootste probleem in NL (waar alle andere problemen een gevolg van zijn) niet eens op een volwassen manier over gediscussieerd en beleid op gemaakt?
 • W Neervoort

  2 maanden geleden
  Ff anders gaan stemmen mensen de volgende keer. Weg met Brussel en weg met die klimaatgekkies. Stem PVV of FVD. NEXIT.